Sikkerhed & Compliance

Vi beskytter jeres devices og medarbejdere, så du har ro på i din forretning.

Den moderne arbejdsplads, hvor medarbejderne har hjemmekontorer, tilgår applikationer i skyen – og måske i et hybridmiljø – stiller andre krav til sikkerheden end tidligere. Der er i langt højere grad brug for sikring af den enkelte brugers identitet, brugerens arbejdsstation, og virksomhedens data. Kodeordet er zero-trust!

Hvordan kan vi hjælpe

Enterprise Mobility & Security (EMS), E5 Security & E5 Compliance

  • MFA og Conditional Access
  • Azure AD, Privileged Identity Management (PIM), PAG, Access Reviews, entitlement management
  • Defender for Identity, Defender for Office 365, Defender for Endpoint
  • Identity protection
  • Microsoft Information Protection og DLP
  • Cloud App security (MCAS)
  • Security Center, Secure Score
  • Customer Lockbox, Double Key Encryption, Customer Key

Sikkerhedsguide

Er du også overvældet over omfanget af Microsoft 365 sikkerhedsfunktioner, så er du bestemt ikke den eneste!

Vi har skrevet en kort guide til Microsoft 365 sikkerhed, som forhåbentligt kan give dig konkret indspark til, hvordan du kan komme videre med området. Guiden indeholder også forslag til en kort fokuseret workshop, som vi kan gennemføre sammen med din organisation.

Ønsker du at modtage vores sikkerhedsguide, sender du blot en mail til info@mindcore.dk

Hent vores guide

Udfyld formularen og du vil modtage vores guide. 

MEM summit 2024

Modern Endpoint Management Summit 2024 MEM Summit 2024 fandt sted 17-19 april 2024 i hjertet af Paris på Microsoft Campus. I år deltog lige omkring

Teams Provisionerings App

Antallet af virksomheder, som ønsker at benytte Microsoft Teams, bliver løbende større. Etablering af den rigtige implementeringsstrategi, beslutninger omkring politikker samt governance, bliver derfor vigtigere,

Microsoft 365 Governance

Microsoft 365 Governance handler om at sikre en agil platform, der understøtter virksomhedens forretningsprocesser, samtidig med at kritisk data beskyttes, og politikker og compliancekrav overholdes.

Microsoft Sentinel

Microsoft Sentinel er en skalerbar, Cloud-baseret, Security Information og Event Management (SIEM) og Security Orchestration, Automation og Response (SOAR) løsning. Sentinel leverer intelligent sikkerheds analyser

Sikre filer med Teams for Education

Sådan sætter du Teams for Education og Office 365 op til sikker og tryg brug Microsoft Teams for Education anvendes i stor stil på skoleområdet

Microsoft Defender for Identity

Microsoft Defender for Identity integrerer med Active Directory og  overvåger enheder og brugeres adfærd, ændringer i gruppemedlemskab samt brug af privilegeret adgang og analyserer disse

Defender for Endpoint

Microsoft Defender for Endpoint leverer beskyttelse til organisationens enheder ved at forhindre, opdage, undersøge og reagere på avancerede trusler. Beskyttelsen omfatter intelligent genkendelse af forestående

Sikkerhedsguide

Er du også overvældet over omfanget af Microsoft 365 sikkerhedsfunktioner, så er du bestemt ikke den eneste! Vi har skrevet en kort guide til Microsoft 365

Vi er din professionelle Microsoft Partner

Sammen sikrer vi, at I får maksimalt udbytte af jeres Microsoft 365 investering. Vores konsulenter er blandt branchens dygtigste specialister, der alle arbejder med cutting-edge teknologier.

Livet i Mindcore

With decades of proven experience, our team is prepared to help you achieve your goals, and beyond.

our consultants

Malesuada fames ac turpis egestas integer eget aliquet nibh. Egestas maecenas pharetra convallis posuere morbi leo urna molestie at.

Leadership Team

Malesuada fames ac turpis egestas integer eget aliquet nibh. Egestas maecenas pharetra convallis posuere morbi leo urna molestie at.

Ydelser

1

Modern Workplace

Modern Workplace giver jer værktøjer, der matcher en moderne arbejdskultur, hvor der er behov for effektivt og nemt samarbejde med både kolleger og kunder.

2

Azure Infrastruktur

Microsoft Azure gør det nemt for jer at bygge og administrere services og applikationer i en cloud-baseret infrastruktur- og platformsløsning, hvor man hurtigt kan skalere efter behov.

3

Sikkerhed & Compliance

Den moderne arbejdsplads, hvor medarbejderne har hjemmekontorer, tilgår applikationer i skyen – og måske i et hybridmiljø – stiller andre krav til sikkerheden end tidligere.

2

IT Transformation

Digital transformation hænger tæt sammen med kompleks infrastruktur transformation, og inkluderer analyse, rådgivning og eksekvering omkring kerneinfrastrukturen.

Vores kunder siger

Kunder

Mattias Melkersen

Konsulent

“Det er fedt at være en del af et hus, hvor viden er noget vi deler; med hinanden, vores kunder og i faglig netværk.”

Mindcore Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen

Konsulent

“Hverdagen er vigtig! Vi skal have det sjovt sammen, hvad end enten det er på kontoret, i løbetrøjen eller ved bordfodbolden – og det er vi gode til.”  

Jan Vilhelmsen

Konsulent

“Det er en stor motivationsfaktor for mig, at vi arbejder med cutting edge-teknologier og Microsoft-funded projekter; det betyder at vores faglighed er i konstant bevægelse.”

Kontakt os