Karriere

Vi samler på gode folk og er altid på udkig efter nye, dygtige kollegaer. Vi er passionerede omkring vores felt og vi hjælper og inspirerer hinanden med et ønske om at gøre en forskel for vores kunder, for hinanden og for os selv.

Mindcores ansættelsesmuligheder

Vi vil arbejde med branchens dygtigste kollegaer! Derfor tilbyder vi en fleksibel ansættelsesmodel, der tilgodeser behovene hos vores forskellige konsulenter. Det betyder, at vi både arbejder med fastansatte og freelance konsulenter.
Som konsulent i Mindcore kan du forvente at blive en del af et stærkt fællesskab og et tungt fagligt netværk af gode kollegaer, der alle brænder for at skabe gode resultater for vores kunder, for hinanden og for os selv uanset tilknytningsform.

Konsulent, Microsoft 365 Governance

Brænder du for IT-løsninger baseret på Microsoft-teknologier? Ved du alt om governance i relation til Microsoft 365? Tænder du på at arbejde sammen med nogle vanvittigt dygtige kollegaer? Så er rollen som Microsoft 365 Governance konsulent hos Mindcore måske noget for dig!

Konsulent, Microsoft Azure Infrastruktur

Brænder du for at designe og implementere Microsoft Azure infrastruktur, og kan du rådgive kunderne, så de får maksimalt udbytte af deres Azure investering? Så tilbyder Mindcore muligheden for at arbejde med cutting edge teknologier i tæt samarbejde med nogle af branchens dygtigste specialister.

Konsulent, Microsoft 365 sikkerhed

Brænder du for IT-løsninger baseret på Microsoft-teknologier? Er du skarp på Microsoft 365 sikkerhed? Tænder du på at arbejde sammen med nogle vanvittigt dygtige kollegaer? Så er rollen som Microsoft 365 sikkerhedskonsulent hos Mindcore måske noget for dig!

Projektleder

Brænder du for at lede komplekse IT-implementeringsprojekter? Hos Mindcore tilbyder vi muligheden for at arbejde med nogle af branchens mest interessante kunde-cases på tværs af industrier. Du bliver en del af et yngre konsulenthus i vækst, der allerede beskæftiger flere af branchens dygtigste specialister.

Konsulent, Microsoft 365

Brænder du for IT-løsninger baseret på Microsoft-teknologier? Er du skarp på Microsoft 365 og Office 365? Tænder du på at arbejde sammen med nogle vanvittigt dygtige kollegaer? Så er rollen som Microsoft 365 konsulent hos Mindcore måske noget for dig! 

Konsulent, Microsoft Exchange Online

Brænder du for Microsoft Exchange Online løsninger, og kan du rådgive kunderne, så de får maksimalt udbytte af deres Office/Microsoft 365 investering? Så tilbyder Mindcore muligheden for at arbejde med cutting edge teknologier i tæt samarbejde med nogle af branchens dygtigste specialister.

Konsulent, Automatiserings- & Infrastrukturspecialist

Brænder du for at skabe automatiseringsløsninger på Microsoft 365 og Azure og kan du hjælpe kunderne, så de får det fulde udbytte af deres Office/Microsoft 365 investering? Så tilbyder Mindcore muligheden for at arbejde med cutting edge teknologier i tæt samarbejde med nogle af branchens dygtigste specialister.