BLIV EN DEL AF MINDCORE
OG GØR OS ENDNU BEDRE

Bliv en del af mindcore
og gør os endnu bedre

Projektleder

Brænder du for at lede komplekse IT-implementeringsprojekter? Hos Mindcore tilbyder vi muligheden for at arbejde med nogle af branchens mest interessante kunde-cases på tværs af industrier. Du bliver en del af et yngre konsulenthus i vækst, der allerede beskæftiger flere af branchens dygtigste specialister.

Som Mindcores nye projektleder bliver du ansvarlig for at drive komplekse IT-implementeringsprojekter med orkestrering af hele projektets livscyklus. Det indebærer alt fra design og udvikling/implementering til test og udrulning hos kunden; herunder tilsikre uddannelse af organisationen i de implementerede løsninger.

Mindcore_Projektleder
Microsoft Exchange Online

Konsulent, Microsoft Exchange Online

Brænder du for Microsoft Exchange Online løsninger, og kan du rådgive kunderne, så de får maksimalt udbytte af deres Office/Microsoft 365 investering? Så tilbyder Mindcore muligheden for at arbejde med cutting edge teknologier i tæt samarbejde med nogle af branchens dygtigste specialister.

Som Mindcores nye konsulent bliver du ansvarlig for at migrere og integrere kundernes eksisterende løsninger i forhold til Microsoft 365, så de opnår den højest mulige værdi i deres løsninger.

Konsulent, Microsoft 365 Governance

Brænder du for IT-løsninger baseret på Microsoft-teknologier? Ved du alt om governance i relation til Microsoft 365? Tænder du på at arbejde sammen med nogle vanvittigt dygtige kollegaer? Så er rollen som Microsoft 365 Governance konsulent hos Mindcore måske noget for dig!

Du har implementeret Microsoft 365 governance i større organisationer og har erfaring med at designe og implementere governance i samarbejde med forretningen, herunder teknisk og forretningsmæssig rådgivning, workshops, implementering og udrulning.

Microsoft 365 Governance
Microsoft Azure infrastruktur konsulent

Konsulent, Microsoft Azure Infrastruktur

Brænder du for at designe og implementere Microsoft Azure infrastruktur, og kan du rådgive kunderne, så de får maksimalt udbytte af deres Azure investering? Så tilbyder Mindcore muligheden for at arbejde med cutting edge teknologier i tæt samarbejde med nogle af branchens dygtigste specialister.

Som Mindcores nye konsulent bliver du ansvarlig for at designe, implementere og ikke mindst optimere kundernes infrastrukturløsninger i Azure. Det indebærer ligeledes migreringer og flytninger mellem regioner og subscribtions.

Konsulent, Automatiserings- & Infrastrukturspecialist

Brænder du for at skabe automatiseringsløsninger på Microsoft 365 og Azure og kan du hjælpe kunderne, så de får det fulde udbytte af deres Office/Microsoft 365 investering? Så tilbyder Mindcore muligheden for at arbejde med cutting edge teknologier i tæt samarbejde med nogle af branchens dygtigste specialister.

Du elsker Microsoft teknologier og har specialiseret viden omkring Microsoft Infrastruktur, men du brænder samtidig for. at automatisere og videreudvikle på de eksisterende løsninger Microsoft tilbyder. Det vil samtidig være en fordel, at du har en IT-uddannelse og en god udviklerforståelse.

SharePoint developer

Konsulent, Microsoft 365 sikkerhed

Brænder du for IT-løsninger baseret på Microsoft-teknologier? Er du skarp på Microsoft 365 sikkerhed? Tænder du på at arbejde sammen med nogle vanvittigt dygtige kollegaer? Så er rollen som Microsoft 365 sikkerhedskonsulent hos Mindcore måske noget for dig!

Du har implementeret Microsoft 365 sikkerhedsløsninger og været involveret i alt fra teknisk sparring og rådgivning til implementering, udrulning og løbende opdatering af de nyeste sikkerhedsløsninger (Evergreen IT).

Microsoft 365 sikkerhed
Microsoft 365 konsulent

Konsulent, Microsoft 365

Brænder du for IT-løsninger baseret på Microsoft-teknologier? Er du skarp på Microsoft 365 og Office 365? Tænder du på at arbejde sammen med nogle vanvittigt dygtige kollegaer? Så er rollen som Microsoft 365 konsulent hos Mindcore måske noget for dig! 

Du har implementeret produkter fra Microsoft 365 suiten og været involveret i alt fra teknisk sparring og rådgivning til implementering, udrulning og løbende opdatering til de nyeste komponenter og løsninger (Evergreen IT).

Cloud/DevOps Arkitekt

Er du vores nye Cloud/DevOps-arkitekt?

Vi søger en Cloud/DevOps arkitekt, der kan bringe dybdegående viden og erfaring med Cloud infrastruktur og -teknologier ind i projekterne hos vores kunder.

Du har specifik erfaring og viden inden for flere af nedenstående områder: 

 • Minimum 3+ årerfaring med public cloud miljøer (primært Azure) som cloud arkitekt og/eller DevOps arkitekt 
 • Gerne erfaring med infrastrukturarkitektur og -drift  
 • Erfaring med at designe, implementere og administrere DevOps processer i cloud løsninger ved hjælp af CI/CD-tools og automatisering 
 

Microsoft 365 Sikkerhedskonsulenter

Brænder du for at arbejde med de mange nye tiltag i Microsofts Cloud løsninger? Er du måske vores nye kollega. 

Du har grundlæggende erfaring og viden i arbejdet med sikkerhedsaspekter på tværs af Microsofts IT-infrastruktur, både on-premise og cloud.

Du har specifik erfaring og viden indenfor flere af nedenstående områder:

 • Microsoft 365
 • Office 365
 • Azure Information Protection
 • Azure Multi-Factor Authentication
 • Conditional Access

Microsoft IT-Arkitekter

Vi søger konsulenter, der har stor erfaring med projekter på tværs af Microsofts infrastruktur.
 

Du har gennemgående erfaring og viden i arbejdet med Microsoft løsninger, både on-premise og cloud. 

Specifik erfaring og viden indenfor flere af nedenstående områder:

 • Enterprise Mobility + Security
 • Microsoft 365 og Office 365
 • Azure infrastruktur
 • Azure DevOps
 
Microsoft Azure infrastruktur konsulent

For yderligere information: