Karriere

Vi samler på gode folk og er altid på udkig efter nye, dygtige mennesker. Vi er passionerede omkring vores felt og vi hjælper og inspirerer hinanden med et ønske om at gøre en forskel for vores kunder, for hinanden og for os selv.

Mindcores samarbejdsmodel

Vi vil arbejde med branchens dygtigste kollegaer! Derfor tilbyder vi en fleksibel samarbejdsmodel, der tilgodeser behovene hos vores forskellige konsulenter. Det betyder, at vi både arbejder med fastansatte og freelance konsulenter. Som konsulent i Mindcore kan du forvente at blive en del af et stærkt fællesskab og et tungt fagligt netværk af dygtige mennesker, der alle brænder for at skabe gode resultater for vores kunder, for hinanden og for os selv uanset tilknytningsform.

Livet i Mindcore

Afspil video

Vores kollegaer siger

Business Development Manager

Drømmer du om at blive en del af et IT-væksteventyr, og vil du være med til at udvikle en spændende portefølje af kunder og strategiske partnerskaber? Så tilbyder Mindcore muligheden for at blive en del af et stærkt kommercielt team, der formidler Microsoft-løsninger til nogle af Danmarks mest interessante kunder i den private og offentlige sektor.

Karrieremuligheder i Mindcore

Konsulent, Infrastrukturarkitekt

Brænder du for transformationsprojekter og kan du designe og udvikle stærke infrastrukturløsninger, så kunderne får maksimalt udbytte af deres teknologiinvestering i en sammenhængende og sikker infrastruktur?

Så tilbyder Mindcore muligheden for at arbejde med nogle af Danmarks mest interessante og komplekse IT-projekter, der bl.a. tæller carve outs og konsolideringer af IT-infrastruktur ifm. M&A processer, cloud-migreringer eller flytning af hele virksomheders IT til ny driftsleverandør.

Cloud Lead

Vil du være med til at bygge vores Cloud forretningsområde sammen med os?

Vi er på udkig efter lige præcis dig der er mere end klar til at få fod under eget bord og indtage en ledende rolle hos Mindcore, med ansvar for at tage vores Cloud område til nye højder!

Kreativ og grafisk studentermedarbejder

Vi søger en knivskarp, kreativ og grafisk dygtig studentermedarbejder til vores kommercielle team!

Du er det perfekte match for os, hvis du har grafisk flair, som du kan hjælpe med at omsætte til fantastiske præsentationer og inspirerende layout på SoMe! 

Forretningskonsulent

Brænder du for at lave forretningsanalyser af komplekse, tekniske problemstillinger og kan du lave assesments af kundernes infrastruktur, der bygger bro mellem forretningens overordnede målsætning og IT? Hos Mindcore tilbyder vi muligheden for at arbejde med nogle af Danmarks mest interessante kunde-cases på tværs af industrier. Du bliver en del af et konsulenthus i vækst, der allerede beskæftiger nogle af branchens dygtigste specialister.

Konsulent, Windows 365

Brænder du for Microsoft-teknologier, og kan du rådgive kunderne, så de får maksimalt udbytte af deres Windows 365 investering? Så tilbyder Mindcore muligheden for at arbejde med cutting edge teknologier i tæt samarbejde med nogle af branchens dygtigste specialister.

 

Konsulent, Microsoft infrastrukturarkitekt

Brænder du for Microsoft-teknologier, og kan du rådgive kunderne, så de får maksimalt udbytte af deres Microsoft 365 investering i en sammenhængende og sikker infrastruktur?
Så tilbyder Mindcore muligheden for at arbejde med cutting-edge teknologier i tæt samarbejde med nogle af branchens dygtigste specialister.

Konsulent, Microsoft Azure Infrastruktur

Brænder du for at designe og implementere Microsoft Azure infrastruktur, og kan du rådgive kunderne, så de får maksimalt udbytte af deres Azure investering? Så tilbyder Mindcore muligheden for at arbejde med cutting edge teknologier i tæt samarbejde med nogle af branchens dygtigste specialister.

Projektleder

Brænder du for at lede komplekse IT-implementeringsprojekter? Hos Mindcore tilbyder vi muligheden for at arbejde med nogle af branchens mest interessante kunde-cases på tværs af industrier. Du bliver en del af et yngre konsulenthus i vækst, der allerede beskæftiger flere af branchens dygtigste specialister.

Konsulent, Microsoft 365

Brænder du for Microsoft-teknologier, og kan du rådgive kunderne, så de får maksimalt udbytte af deres Microsoft/Office 365 investering? Så tilbyder Mindcore muligheden for at arbejde med cutting edge teknologier i tæt samarbejde med nogle af branchens dygtigste specialister.

Konsulent, Microsoft Exchange Online

Brænder du for Microsoft Exchange Online løsninger, og kan du rådgive kunderne, så de får maksimalt udbytte af deres Office/Microsoft 365 investering? Så tilbyder Mindcore muligheden for at arbejde med cutting edge teknologier i tæt samarbejde med nogle af branchens dygtigste specialister.

Konsulent, Microsoft 365 Sikkerhed

Brænder du for Microsoft 365 sikkerhedsprodukter, og kan du rådgive kunderne, så de får maksimalt udbytte af deres Microsoft/Office 365 løsninger i et beskyttet miljø? Så tilbyder Mindcore muligheden for at arbejde med cutting edge teknologier i tæt samarbejde med nogle af branchens dygtigste specialister.