Konsulent, Microsoft infrastrukturarkitekt

Brænder du for Microsoft-teknologier, og kan du rådgive kunderne, så de får maksimalt udbytte af deres Microsoft 365 investering i en sammenhængende og sikker infrastruktur?

Så tilbyder Mindcore muligheden for at arbejde med cutting-edge teknologier i tæt samarbejde med nogle af branchens dygtigste specialister.

Rollen hos Mindcore

Som Mindcores nye Microsoft infrastrukturarkitekt bliver du ansvarlig for at rådgive kunderne, så I sammen tilsikrer den løsning, der passer bedst til kundernes samlede infrastruktur.

Det bliver dit ansvar, i samråd med kunderne, at tegne det samlede projekt under hensyn til den eksisterende infrastruktur, såvel som kundernes ønsker til fremtiden. I arbejdet med dette yder du en ærlig og kvalificeret rådgivning med klare anbefalinger, der skaber tillid og tryghed hos kunderne.

Du bryder projekterne ned i mindre dele, der kan uddelegeres til de relevante specialister hos os men også til kundens egne folk. Du estimerer og kvalificerer de enkelte indsatser og sørger for, at de bliver gennemført i den rette rækkefølge og i den rette kvalitet.

Dit brede kendskab til produkterne i Microsoft suiten kombineret med dine tekniske kompetencer betyder, at du kan rådgive kunderne om hele projektets livscyklus fra scoping til implementering, hvor du agerer sparringspartner for kunden såvel som de tekniske specialister.

Som Microsoft infrastrukturarkitekt hos Mindcore vil du arbejde med hele Microsoft 365 suiten, herunder også governance og sikkerhed. Afhængig af dine tekniske kvalifikationer, vil du også indgå som udførende konsulent på dele af implementeringen.
Dine arbejdsopgaver er (ej udtømmende):

  • At yde rådgivning og teknisk sparring i relation til alle dele af kundernes samlede infrastruktur, herunder også governance
  • At scope projekterne i tæt samråd med kunden og Mindcores specialister
  • At udarbejde roadmaps for de enkelte projekter
  • At implementere/optimere kundernes løsninger, så de får maksimalt udbytte af deres Microsoft/Office 365-investering
  • At sikre fremdrift og kvalitet i hele projektets livscyklus
  • At sikre og styrke integrationen på tværs af kundernes Microsoft/Office 365 produkter
  • At sikre optimal beskyttelse og sikkerhed i løsningerne

Om dig

Du elsker Microsoft teknologier og har en bred forståelse for hele Microsoft suiten og de dertilhørende integrationer. Du har også meget gerne specialiseret viden om ét eller flere Microsoft/Office 365 produkter, hvor du har været involveret i alt fra teknisk sparring og rådgivning til implementering, udrulning og løbende konvertering til de nyeste komponenter og løsninger. Endelig har du erfaring fra både on-premise og cloud-løsninger, hvilket sætter dig i stand til at agere kompetent rådgiver i relation til kundernes forskellige hybridmiljøer.

På det personlige plan hviler du i din faglighed med en stor passion for at skabe tilpassede løsninger, der giver mærkbare resultater for kunderne. Du er god til at analysere komplekse problemstillinger og formår at kommunikere de tilhørende løsningsdesign med høj integritet tilpasset et teknisk såvel som et forretningsorienteret publikum og i både skrift og tale.

Du nyder at vidensdele med dine kollegaer, og du arbejder struktureret med en stor ærekærhed om kvaliteten af egne såvel som teamets leverancer, ligesom du tror på, at ægte værdi kommer fra et åbent og ærligt samarbejde.
Endelig er du empatisk med en god energi og en positiv tilgang til opgaver, kunder og kollegaer, og du motiveres af at blive en del af et konsulenthus i vækst.

Om Mindcore

Mindcore er et specialiseret IT-konsulenthus, der blev stiftet af fire partnere i 2018. Vi beskæftiger mere end 35 kollegaer og er i fortsat vækst. Som Microsoft Solution Partner, bistår vi nogle af Danmarks største virksomheder med komplekse løsninger relateret til virksomhedens kerneinfrastruktur. Det inkluderer services relateret til Modern Workplace, sikkerhed/compliance, cloud infrastruktur og transformationer.

Vores team består af tunge arkitekter, dygtige specialister og erfarne forretningskonsulenter, der alle sætter en ære i at levere godt og højt specialiseret arbejde. Kulturen i Mindcore er præget af en flad og uformel struktur med højt til loftet og mennesket i centrum. Det betyder, at vi giver plads og rum til privatliv og forskelligheder, ligesom vi hjælper og støtter hinanden på tværs af specialer.

Kontakt

Er du interesseret i andre jobs

Azure Infrastruktur

Som Mindcores nye konsulent bliver du ansvarlig for at designe, implementere og ikke mindst optimere kundernes infrastrukturløsninger i Azure.

Projektleder

Som Mindcores nye projektleder bliver du ansvarlig for at drive komplekse IT-implementeringsprojekter med orkestrering af hele projektets livscyklus.

Forretningskonsulent

Som Mindcores nye forretningskonsulent bliver du ansvarlig for at løfte den forretningsmæssige værdi af vores tekniske leverancer.