Projektleder

Brænder du for at lede komplekse IT-implementeringsprojekter? Hos Mindcore tilbyder vi muligheden for at arbejde med nogle af branchens mest interessante kunde-cases på tværs af industrier. Du bliver en del af et yngre konsulenthus i vækst, der allerede beskæftiger flere af branchens dygtigste specialister.

Rollen hos Mindcore

Som Mindcores nye projektleder bliver du ansvarlig for at drive komplekse IT-implementeringsprojekter med orkestrering af hele projektets livscyklus. Det indebærer alt fra design og udvikling/implementering til test og udrulning hos kunden; herunder tilsikre uddannelse af organisationen i de implementerede løsninger.

I arbejdet med disse projektfaser tilsikrer du overholdelse af alle definerede tidsfrister og delmål, ligesom du sikrer kvaliteten i leverancen, og at projektets status og fremdrift er synlig for relevante stakeholders. Det gør du i kraft af din rolle som bindeled mellem hhv. kunden og Mindcores tekniske leverance-team. Dine arbejdsopgaver inkluderer derfor:

 • Behovsafdækning hos kunden
 • Udarbejdelse af projektplan
 • Statusmøder
 • Tilsikring af kvalitet i leverancer/overholdelse af tidsfrister
 • Orkestrering af tværorganisatorisk samarbejde med interessenter hos kunden og styregruppen i Mindcore
 • Resursestyring
 • Dokumentation for projektets fremdrift
 • Projektforankring hos kunden

Kontinuerlig udvikling af Mindcores projektmodeller i tæt samarbejde med Mindcores øvrige projektledere.

Om dig

Du er en dygtig projektleder, der besidder konkret erfaring med implementering af komplekse, IT-projekter, hvor du egenhændigt har orkestreret større transformationsprojekter i rollen som leverandør. Mere specifikt forestiller vi os at du:

 • Kommer med en længere, videregående uddannelse
 • Er certificeret projektleder
 • Har min. 3-5 års erfaring med IT-projekter
 • Har stærke kommunikative egenskaber
 • Har erfaring med C-level stakeholdere
 • Har erfaring med at lede et bredt kompetencemiks at tekniske specialister
 • Har skabt dokumenterbare resultater med implementering af komplekse IT-transformationer
 • Arbejder professionelt på dansk og engelsk i skrift og tale

På det personlige plan hviler du i din faglighed med en naturlig gennemslagskraft, hvilket betyder, at du let opnår tilslutning til dine forskellige projekter. Du er imødekommende og udviser overblik, ligesom du bevarer roen i pressede situationer.

Du arbejder struktureret og systematisk med en stor ærekærhed omkring kvaliteten af egne og teamets leverancer. Du tænker i helheder uden at miste blikket for projektets delmål, og du tror på at ægte værdi kommer fra et åbent og ærligt samarbejde med kunder såvel som kollegaer.

Endelig er du en empatisk kollega med en god energi og en positiv tilgang til opgaver, kunder og kollegaer, og du motiveres af at blive en del af et konsulenthus i vækst med høj faglighed, hvor medarbejderne anerkendes som virksomhedens vigtigste resurse.

Om Mindcore

Mindcore er et specialiseret IT-konsulenthus, der blev stiftet af fire partnere i 2018. Virksomheden beskæftiger mere end 25 konsulenter og er i fortsat vækst. Som Microsoft Solution Partner bistår vi nogle af Danmarks største virksomheder med komplekse løsninger relateret til virksomhedens kerneinfrastruktur herunder services som modern workplace, sikkerhed/compliance, infrastruktur og transformationer.

Vores team består af tunge arkitekter, dygtige specialister og erfarne forretningskonsulenter, der alle sætter en ære i at levere godt og højt specialiseret arbejde. Kulturen i Mindcore er præget af en flad og uformel struktur med højt til loftet og mennesket i centrum. Det betyder, at vi giver plads og rum til privatliv og forskelligheder, ligesom vi hjælper og støtter hinanden på tværs af specialer.

Kontakt

Er du interesseret i andre jobs

Azure Infrastruktur

Som Mindcores nye konsulent bliver du ansvarlig for at designe, implementere og ikke mindst optimere kundernes infrastrukturløsninger i Azure.

Forretningskonsulent

Som Mindcores nye Forretningskonsulent bliver du ansvarlig for at løfte den forretningsmæssige værdi af vores tekniske leverancer.

Konsulent, Microsoft 365

Som Mindcores nye Microsoft 365 Konsulent bliver du ansvarlig for at rådgive kunderne samt at implementere og optimere deres Microsoft/Office 365 produkter.