HVEM VI ER

Mindcore Teamet

Søren Hjordt

Konsulent

Søren Hjordt

Konsulent
Læs mere

Jacob Guldager-Løve

Partner

Jacob Guldager-Løve

Partner
Læs mere

Henning Hofflund

Konsulent

Henning Hofflund

Konsulent
Læs mere

Lars Fruensgaard

Partner

Lars Fruensgaard

Partner
Læs mere

John Blem

Partner

John Blem

Partner
Læs mere

Michael Nielsen

Konsulent

Michael Nielsen

Konsulent
Læs mere

Lars Lohmann

Partner

Lars Lohmann

Partner
Læs mere

Jacob Liocouras Nielsen

Konsulent

Søren Hartvig Jensen

Konsulent

Annelise Saugmann

Konsulent

Flemming Baldus

Konsulent

Flemming Baldus

Konsulent
Læs mere

Om Mindcore

Vi har kendt hinanden både professionelt og privat i mange år, og sammen udgør vi et stærkt team med stor erfaring inden for rådgivning og IT. Vi grundlagde Mindcore fordi vi ønsker at bygge en konsulentvirksomhed, hvor lidenskabelige mennesker, dyb professionalisme og friheden til at gøre tingene lidt anderledes er drivkraften.

Nøglen til vores tilgang er et sæt kerneværdier som gennemsyrer alt hvad vi gør. Disse værdier er hjørnestenene i Mindcore, og de er grundlæggende for den måde vi hjælper vores kunder med at lykkes. Uanset om vi arbejder med kundesikkerhed, etablerer en fremtidssikker IT-platform eller udfører en Cloud-transformation, er vores kerneværdier, det der adskiller os fra andre konsulentvirksomheder.

Luk menu
Søren

Søren Hjordt

Konsulent

Professionel Baggrund

Jeg har arbejdet indenfor IT gennem de sidste 17 år. Gennem de sidste 10 år har jeg specialiseret mig som IT-arkitekt, teknisk projektleder og som en tekniker i relation til infrastruktur projekter.

Gennem de sidste 6 år har jeg haft en central rolle i komplekse IT transformationsprojekter, såsom omfattende IT-migrationer, IT-konsolideringer eller IT-udskilning.

Jeg har i mit arbejde med Windows client management og sikkerhed arbejdet med teknologier såsom SCCM, MDT, Office 365, Enterprise Mobility + Security, Intune, Local Administrator Password Solution (LAPS), Active Directory On-Prem and cloud (maintaining & building), scripting/automating etc.

Dette har givet mig indsigt og dybdegående viden omkring IT-infrastruktur, som jeg kan trække på i mit arbejde som arkitekt/teknisk projektleder. Min styrke ligger i at bevare overblikket, og samtidig bevare kendskabet til de tekniske detaljer, begrænsninger og gengående udfordringer. 

Jeg har siden min start i konsulentbranchen, deltaget i utallige projekter omhandlende OS opgraderinger (Windows), domæne migrering og konsolidering samt opsætningen af en fuld ny IT infrastruktur. Jeg har dybdegående erfaring med projekter som involverer fuld eller delvis transition til en cloud-baseret infrastruktur og ny IT-sikkerhed.

Jacob Guldager Løve

Jacob Guldager-Løve

Partner

Professionel Baggrund

Jeg har arbejdet indenfor IT-konsulent branchen gennem de sidste 15 år. Min styrke er at drive transformationer i krydset mellem IT og forretning. Med en baggrund fra IBM og senere KPMG, har jeg tilegnet mig en unik forståelse for både IT og forretningsverdenen, samt hvordan du navigerer i forskellighederne og afhængighederne som er nødvendige at adressere for at gøre en transformation mulig.

Mit speciale ligger i at drive forandring og transformation. Jeg har evnen til at skære igennem støjen og fokusere på det som virkelige betyder noget for organisationen, og stadig fokusere på at respektere, engagere og lede de involverede personer. Jeg har 8+ års erfaring i at bygge of lede teams og står fast ved at nøglen til en succesfuld transformation ligger i at bringe de rigtige folk – med den rigtige viden – sammen, og motivere dem til at arbejde sammen for at gøre en forskel.

Jeg har arbejdet indenfor mange forskellige områder, hvor sammenkædningen mellem teknologi og forretning er essentiel. Dette inkluderer Business Intelligence, Data Analytics, Projektledelse, Forretningsrådgivning og IT Strategi.

Henning Hoflund

Henning Hofflund

Konsulent

Professionel Baggrund

Med en baggrund som ingeniør har jeg siden 1998 beskæftiget mig med en bred vifte af IT-opgaver, med hovedvægt på design, implementering, migrering, konsolidering og transition af infrastruktur samt Microsoft BackOffice produkter.

Jeg har stor erfaring med komplekse IT projekter og rådgivning af klienter omkring design og implementering af IT-infrastruktur, IT-sikkerhed og systemer, og jeg har arbejdet for nogle af de største danske virksomheder.

Mit speciale er at overskue store komplekse installationer baseret på forskellige infrastruktur og teknologier, og jeg fungerer tit som sparringspartner, mentor og technical lead for kundens medarbejdere, konsulenter og projektdeltagere.

I IT-infrastrukturprojekter varetager jeg typisk rollen som IT-arkitekt og teknisk projektleder hvor faglig sparring og koordinering af projektets tekniske ressourcer, er en naturlig del af opgaven. Typisk indgår jeg også i analyse- og designfasen samt udvælgelse af løsninger og leverandører. Endvidere varetager jeg også gerne forhandlinger sammen med kunden, overfor leverandør og underleverandører.

Jeg har stor erfaring med projekter som involverer hel eller delvis transition til cloud baseret infrastruktur og IT-sikkerhed.

Lars Fruensgaard

Lars Fruensgaard

Partner

Professionel Baggrund

Jeg har arbejdet indenfor IT-konsulent branchen gennem de sidste 20 år – hovedsageligt indenfor Strategi, Forretningsrådgivning og Projektledelse. Jeg er PRINCE2® og AgilePM® certificeret projektleder med 10+ års erfaring indenfor projektledelse. Ydermere er jeg også PRINCE2® og APMG Change Management akkrediteret træner og certificeret I Portfolio Management (MOP®). Jeg håndterer komplekse IT projekter og rådgiver klienter omkring optimering af projektledelses processer og organisationer. Mit speciale er løsning af komplekse og uløselige projekter,

Gennem de sidste 7 år har jeg specialiseret mig indenfor komplekse IT transformations projekter, såsom omfattende IT-migrationer, IT-konsolideringer eller IT-udskilning. Jeg håndterer typisk projekt teams som spænder over både forretnings –og IT ressourcer. Typisk er denne både interne klient ressourcer, samt en række leverandør og underleverandørs ressourcer.

Jeg har dybdegående erfaring med IT infrastruktur projekter. Jeg har håndteret bred vifte af OS opgraderingsprojekter (XP->Win7->Win10), domæne migrering og konsolidering, samt opsætning af helt ny infrastruktur. Jeg har stor erfaring med projekter som involverer hel eller delvis transition til cloud baseret infrastruktur og IT-sikkerhed.

John Blem

John Blem

Partner

Professionel Baggrund

​John har en MSc i Electronic Engineering og en Bachelor i Business Administration og har arbejdet med Tech i de sidste 25 år.
Han etablerede sine første erfaringer i real-time finansielle systemer i 90’erne og grundlagde Milestone Systems i 1998, som han byggede op til at blive verdensførende inden for IP videoovervågningssoftware. Som administrerende direktør og senere Chief Product Officer for et selskab med en gennemsnitlig vækst på 30% over 20 år, har han fået en dybdegående erfaring inden for strategi, forretningsudvikling, global vækststyring og reach indenfor områder hvor teknologi og innovation er nøglen til succes.​

 

 

 

 

 

MICHAEL

Michael Nielsen

IT Sikkerhedskonsulent

Professionel Baggrund

Jeg har arbejdet indenfor IT gennem de sidste 26 år med fokus på Microsoft back-end produkter og har gennem de sidste 8 år fokuseret primært på cloud teknologier. Mine kernekompetencer ligger indenfor identitets og databeskyttelse – forstå det sikkerhedsmæssige aspekt rundt om identitet og hjælpe brugere med at arbejde sikkert, men også beskyttelse af data mod brud i sikkerheden, samt sikring af kritiske dokumenter. ​

Jeg har i samarbejde med mange forskellige danske og internationale firmaer implementeret de fleste af Microsofts identitets –og sikkerheds komponenter, både in-house og i cloud-miljø. Jeg er erfaren med active directory, hvad end det er i Azure eller in-house. Ud over dette har jeg designet og implementeret sikkerhedscertifikat ydelser, active directory federation services, azure ad connect, azure EM+S, Azure Multi-Factor Authorization (MFA), on-premise MFA,  Advanced threat Protection (ATP), Windows Defender ATP, Rights Management, Azure Information Protection (AIP) and Privileged Access Management (PAM).​

Jeg har arbejdet som en arkitekt og teknisk rådgiver på flere omfattende projekter omhandlende implementering og migrering på overstående. Dette har givet mig dybdegående viden omkring produkterne og IT-projekter generelt. ​

Lars Lohmann

Lars Lohmann

Partner

Professionel Baggrund

Jeg har arbejdet indenfor IT gennem de sidste 35 år. Gennem de sidste 25 år har jeg specialiseret mig som teknisk infrastruktur konsulent. Mine kernekompetencer ligger indenfor området Windows client management og sikkerhed.

Jeg har i samarbejde med mange forskellige danske og internationale firmaer bygget og migreret forretningskritiske infrastruktur løsninger, herunder teknologier som Active Directory, Azure AD, Intune, SCCM, MDT, Local Administrator Password Solution (LAPS), Windows, Office 365, Enterprise Mobility + Security, Modern Management, Azure Information Protection (AIP), PKI og XenDesktop.

Jeg har arbejdet som arkitekt og tekniske rådgiver under komplekse It transformationsprojekter, såsom omfattende IT-migrationer, IT-konsolideringer eller IT-udskilning. Dette gav mig en bred og dybdegående viden og oplevelse af gennemførelsen af IT-infrastruktur projekter. 

Jeg har siden min start i konsulentbranchen, deltaget i utallige projekter omhandlende OS-opgraderinger (Windows), domæne migrering og konsolidering samt opsætningen af en fuld ny IT infrastruktur. Jeg har dybdegående erfaring med projekter som involverer fuld eller delvis transition til en cloud-baseret infrastruktur og ny IT-sikkerhed.

FLEMMING_BALDUS-min

Flemming Baldus

Konsulent

Professionel Baggrund

Jeg har arbejdet mange år i IT-branchen og de sidste 23 år som projektleder på tværs af mange typer af projekter og brancher, men altid med projektledelse og teknologi som centrale komponenter. Det har givet mig en bred værktøjskasse af kompetencer indenfor projektledelse og en grundlæggende forståelse for teknologi. Af mine 23 år som projektleder er de 10 som konsulent. Jeg er struktureret og analytisk af natur og arbejder altid med en høj grad af transparens i projekterne.

Jeg er certificeret i Prince2, Change Management og Scrum Master, og kan kombinere disse til gavn for projekterne.

Jeg har expertise i gennemførelse af internationale projekter, såsom globale ændringer og udrulninger. Eksempelvis udrulning af nyt globalt netværk i 80 lande for Dansk transport firma; gennemførelse af udviklingsprojekter hvor projekt teams er lokaliseret i flere tidszoner; og sammenlægnings og migreringsprojekter uden ophold i firmaets produktivitet. Jeg har endvidere erfaring i struktureret leverandørudvælgelse og leverandørstyring herunder SLA opfølgning.

Jeg har stor ekspertise i ledelse af projekter i alle faser, fra den første spæde ide, til løsningen er rullet ud og implementeret i organisationen, og endelig til at sætte løsningen i drift og følge op.