BLIV EN DEL AF MINDCORE
OG GØR OS ENDNU BEDRE

VORES VÆRDIER

Mennesket kommer først

Hos Mindcore kommer mennesket altid først, og vi mener det. Vi giver plads og rum til privatliv og forskelligheder – og vi er altid klar til at hjælpe hinanden.

Vi er alle engageret i at skabe den bedste arbejdsplads både fagligt og socialt. Vi sørger for at holde sociale arrangementer, hvor vi kommer væk fra kontoret og er sammen om andre ting end det faglige, og vi prioriterer vores ugentlige fredagsbar og intense bordfodboldkampe. Ofte åbner vi fredagsbaren og inviterer venner, familie og kunder indenfor.

Og så er vi virkelig gode til at fejre hinandens store og små succeser og milepæle.

vores vaerdier

Høj faglighed

Vi vil tiltrække de dygtigste mennesker i branchen. Vi prioriterer at udvikle os selv og hinanden – både ved at sætte tid af til vidensdeling i hverdagen og ved at arbejde sammen på spændende fælles projekter. Det betyder, at vi altid arbejder i teams, hvor vi kan kombinere vores tunge tekniske og forretningsmæssige kompetencer til gavn for både vores kunder og os selv.

Den høje faglighed er vores kompas. Det, vi siger til kunder og kolleger, skal altid kunne holde vand. Derfor er vi heller ikke bange for at sige nej tak til en opgave, hvis opgaven ligger uden for vores kernekompetencer.

Optimisme og tillid

Vi er en lille virksomhed i vækst, og det giver en helt særlig optimisme og nysgerrighed. Vi tror på gensidig tillid og løser udfordringer på en lavpraktisk og logisk måde uden unødvendig proces og hierarki. Og det vil vi kæmpe for at holde fast i, også mens vi vokser.  

vores vaerdier