Konsulent, Microsoft Azure Infrastruktur

Brænder du for at designe og implementere Microsoft Azure infrastruktur, og kan du rådgive kunderne, så de får maksimalt udbytte af deres Azure investering? Så tilbyder Mindcore muligheden for at arbejde med cutting edge teknologier i tæt samarbejde med nogle af branchens dygtigste specialister.

Rollen hos Mindcore

Som Mindcores nye konsulent bliver du ansvarlig for at designe, implementere og ikke mindst optimere kundernes infrastrukturløsninger i Azure. Det indebærer ligeledes migreringer og flytninger mellem regioner og subscribtions. Eksempler på arbejdsopgaver kan f.eks være:

 • Etablering af netværksdesign i Azure
 • Definition af navngivningsstandarder
 • Governance-implementering, herunder opsætning af Azure-politikker
 • Implementering af sikkerhedomkring Azure
 • Opsætning af Azure firewall, PIM og lignende
 • Styring af nøgler, secrets og certifikater i Azure
 • Rådgivning ift. kundernes individuelle backup-behov
 • Rådgivning omkring brug af Azure generelt

Om dig

Du elsker Microsoft teknologier og har stor viden omkring arbejdet med Microsoft Azure infrastruktur. Mere specifikt har du erfaring fra både on-premise, cloud og hybrid-løsninger med alt fra teknisk sparring og rådgivning til implementering og udrulning af løsninger.

Vi forestiller os derfor at du har specialiseret viden inden for ét eller flere af nedenstående områder:

 • Implementering af Azure infrastruktur (netværk, sikkerhed, identitet, VM, Storage, Azure Firewall mv.)
 • Infrastrukturløsninger fra on-prem til cloud, platformsmigrering, tenant sammenlægning mv.
 • Azure IaaS og PaaS
 • Azure Governance
 • Azure logning og monitorering

På det personlige plan hviler du i din faglighed med en stor passion for at skabe mærkbare resultater for kunderne. Du er god til at analysere, forstå og kommunikere komplekse problemstillinger med høj integritet til et teknisk såvel som et forretningsorienteret publikum.

Du nyder at vidensdele med dine kollegaer, og du arbejder struktureret med en stor ærekærhed omkring kvaliteten af egne såvel som teamets leverancer, ligesom du tror på, at ægte værdi kommer fra et åbent og ærligt samarbejde.

Endelig er du en empatisk kollega med en god energi og en positiv tilgang til opgaver, kunder og kollegaer, og du motiveres af at blive en del af et konsulenthus i vækst med en høj faglighed, hvor medarbejderne anerkendes som virksomhedens vigtigste resurse.

Om Mindcore

Mindcore er et specialiseret IT-konsulenthus, der blev stiftet af fire partnere i 2018. Vi beskæftiger mere end 25 konsulenter og er i fortsat vækst. Som Microsoft Guldpartner bistår vi nogle af Danmarks største virksomheder med komplekse løsninger relateret til virksomhedens kerneinfrastruktur. Det inkluderer services relateret til Modern Workplace, sikkerhed/compliance, cloud, infrastruktur og transformationer.

Vores team består af tunge arkitekter, dygtige specialister og erfarne forretningskonsulenter, der alle sætter en ære i at levere godt og højt specialiseret arbejde. Kulturen i Mindcore er præget af en flad og uformel struktur med højt til loftet og mennesket i centrum. Det betyder, at vi giver plads og rum til privatliv og forskelligheder, ligesom vi hjælper og støtter hinanden på tværs af specialer.

Kontakt

Er du interesseret i andre jobs

Projektleder

Som Mindcores nye projektleder bliver du ansvarlig for at drive komplekse IT-implementeringsprojekter med orkestrering af hele projektets livscyklus.

Forretningskonsulent

Som Mindcores nye Forretningskonsulent bliver du ansvarlig for at løfte den forretningsmæssige værdi af vores tekniske leverancer.

Microsoft 365 sikkerhed

Som Mindcores nye Microsoft 365 Sikkerhedskonsulent bliver du ansvarlig for at rådgive kunderne samt at implementere og optimere deres Microsoft/Office 365 sikkerhedsprodukter.