Sikre filer med Teams for Education

Sådan sætter du Teams for Education og Office 365 op til sikker og tryg brug

Microsoft Teams for Education anvendes i stor stil på skoleområdet til at understøtte undervisningen ved f.eks. via chat, uddeling af opgaver, deling af filer, samarbejde omkring pædagogiske notater, opfølgning på samtaler samt referater fra forældremøder og skole-hjem samtaler.
Vi vurderer, at der i mange kommuner, er brug for gode vaner og retningslinjer for hvordan sådanne ting kan foregå i overensstemmelse med loven. Løsningen starter med Sensitivity Labels, som er en del af Microsoft 365 A3-pakken.

Sensitivity Labels styrker sikkerhed og compliance ved at lade dig klassificere og beskytte din organisations data og dokumenter. Brugeren støttes i arbejdet med sikre filer og data samtidig med at deres produktivitet og evne til at samarbejde forbliver den samme.

Start småt og skab synlige resultater!

Når du begynder at arbejde med Sensitivity Labels, er det vigtigt, at du starter småt. Først testes på en lille brugergruppe, hvor erfaringer opsamles og løsning tilpasses inden udrulning til en større gruppe. Labels begrænser adgangen til data og den iterative tilgang til udrulning, kombineret med at alle scenarier er tænkt ind i designet, bidrager til, at brugerne får en god oplevelse.

Et typisk forløb vil vare 3-5 dage. Det inkluderer opstartsworkshop og labeling på dokument og mail. (se forløb nedenfor)

 

Michael Nielsen

Microsoft Sikkerhedskonsulent

Vores ekspert på Sikkerhed og Compliance

Hvem vi har hjulpet?

Reference Esbjerg Kommune
Reference Akademiker Pension

At a glance