Konsulent, Windows 365

Brænder du for Microsoft-teknologier, og kan du rådgive kunderne, så de får maksimalt udbytte af deres Windows 365 investering? Så tilbyder Mindcore muligheden for at arbejde med cutting edge teknologier i tæt samarbejde med nogle af branchens dygtigste specialister.

Rollen hos Mindcore

Som Mindcores nye Windows 365 Konsulent bliver du del af vores Windows 365 team, der rådgiver og implementerer løsningen hos vores kunder.

Du sikrer således, at kunderne får den størst mulige værdi ud af deres løsning. Du kommer med på kundernes Cloud PC rejse fra start til slut, og vi forventer derfor, at du har en klar holdning og erfaring i forhold til Enterprise brug af løsningen. Eksempler på konkrete arbejdsopgaver kan være:

 • At yde teknisk sparring og rådgivning i relation til Windows 365 implementeringer
 • At implementere/optimere kundernes Windows 365 løsninger, så de får maksimalt udbytte af deres Microsoft/Office 365 investering
 • At sikre og styrke integrationen og samspillet på tværs af kundernes eksisterende IT-infrastruktur
 • At sikre optimal beskyttelse og sikkerhed i løsningerne
 • Migrering fra tilsvarende eksisterende løsninger

Om dig

Du elsker Microsoft teknologier med specialiseret viden om Windows 365. Det betyder, at du har været involveret i alt fra teknisk sparring og rådgivning til implementering, udrulning og løbende vedligehold af Windows 365 eller beslægtede teknologier fra Microsoft, VMware, Citrix eller lignende. Samtidig forventer vi, at du har erfaring med management eller administration via Microsoft Endpoint Manager (Intune).

Dertil kommer at du har du erfaring fra både on-premise og cloud-løsninger, hvilket sætter dig i stand til at agere kompetent rådgiver i relation til kundernes hybridmiljøer. Vi forestiller os derfor, at du bidrager med viden om et eller flere af nedenstående områder:

 • Microsoft 365 og Office 365
 • Microsoft Teams
 • Microsoft Onedrive
 • Microsoft Defender for Endpoint
 • Conditional Access og MFA
 • Azure Active Directory & Active Directory
 • Microsoft Endpoint Manager (Intune)

På det personlige plan hviler du i din faglighed med en stor passion for at skabe mærkbare resultater for kunderne. Du er god til at analysere, forstå og kommunikere komplekse problemstillinger med høj integritet til et teknisk såvel som et forretningsorienteret publikum.

Du nyder at vidensdele med dine kollegaer, og du arbejder struktureret med en stor ærekærhed omkring kvaliteten af egne såvel som teamets leverancer, ligesom du tror på, at ægte værdi kommer fra et åbent og ærligt samarbejde.

Endelig er du en empatisk kollega med en god energi og en positiv tilgang til opgaver, kunder og kollegaer, og du motiveres af at blive en del af et konsulenthus i vækst med en høj faglighed, hvor medarbejderne anerkendes som virksomhedens vigtigste resurse.

Om Mindcore

Mindcore er et specialiseret IT-konsulenthus, der blev stiftet af fire partnere i 2018. Vi beskæftiger mere end 25 konsulenter og er i fortsat vækst. Som Microsoft Solution Partner bistår vi nogle af Danmarks største virksomheder med komplekse løsninger relateret til virksomhedens kerneinfrastruktur. Det inkluderer services relateret til Modern Workplace, sikkerhed/compliance, cloud, infrastruktur og transformationer. 

Vores team består af tunge arkitekter, dygtige specialister og erfarne forretningskonsulenter, der alle sætter en ære i at levere godt og højt specialiseret arbejde. Kulturen i Mindcore er præget af en flad og uformel struktur med højt til loftet og mennesket i centrum. Det betyder, at vi giver plads og rum til privatliv og forskelligheder, ligesom vi hjælper og støtter hinanden på tværs af specialer.

Kontakt

Er du interesseret i andre jobs

Azure Infrastruktur

Som Mindcores nye konsulent bliver du ansvarlig for at designe, implementere og ikke mindst optimere kundernes infrastrukturløsninger i Azure.

Projektleder

Som Mindcores nye projektleder bliver du ansvarlig for at drive komplekse IT-implementeringsprojekter med orkestrering af hele projektets livscyklus.

Forretningskonsulent

Som Mindcores nye forretningskonsulent bliver du ansvarlig for at løfte den forretningsmæssige værdi af vores tekniske leverancer.