Cloud Lead

Vil du være med til at bygge vores Cloud forretningsområde sammen med os?

Vi er på udkig efter lige præcis dig der er mere end klar til at få fod under eget bord og indtage en ledende rolle hos Mindcore, med ansvar for at tage vores Cloud område til nye højder!

Rollen hos Mindcore

Som Cloud Lead i Mindcore vil du få et klokke-klart mandat til at definere, udvikle og drive dit eget hold og definere de services som vores kunder vil stå i kø for at købe.

Du får ansvaret for

 • At definere hvad vi skal tilbyde vores kunder
 • At hyre det bedste team i markedet
 • At lede og udvikle dine medarbejdere
 • Sparre og supportere vores dedikerede salgsteam

Udover dette vil du som en naturlig del af din hverdag skulle rådgive vores kunder fra c-level og ned, så du altid kan holde dig skarp, nærværende og tæt på markedsudviklingen.

Kort sagt: Ansvar, mandat og de bedst mulige betingelser for at lykkes med at tage Cloud i Mindcore til det næste niveau sammen med os.

Dine arbejdsopgaver

 • Løbende definere og udvikle vores servicekatalog, sammen med vores salgsteam og ledelse så det understøtter vores ambition om ambitiøs vækst og vi kan levere det metodisk til vores kunder
 • Løbende udvælge og rekruttere de bedste talenter, så vi kan levere de absolut skarpeste projekter med eksplicit fokus på tung faglighed og kulturelt fit
 • Være daglig personaleleder for dit team, hvor du balancerer deres faglige og personlige udvikling og på empatisk vis skaber et trygt og tillidsfuldt sted at være
 • Som områdeansvarlig at være i tæt dialog med kunderne og forstå markedet, skal du videreudvikle nye projekter, som du går til markedet med, sammen med vores dygtige salgsteam.
 • At overordnet sikre fremdrift og kvalitet i alle dine projekter, gennem fokus på at vi definerer det rigtige scope for kunden og os, at projektet er korrekt bemandet, at kvaliteten er i top og økonomien hænger sammen.
 • At deltage i pre-sales og projektopstart for vores kunder, både overfor c-level og tunge tekniske specialister, med fokus på værdiskabende, høj faglig og kvalitetsbevidst rådgivning.

Dine kvalifikationer

 • Du brænder for Cloud-rejsen og de udfordringer og det potentiale der ligger ved kundernes transformation fra OnPrem til skyen og kan artikulere dette tydeligt, indsigtsfuldt og tillidsvækkende
 • Du har en klar konceptuel forståelse af Azure og cloud i al almindelighed og er i stand til både at rådgive og formidle den viden til dine kunder og dit team.
 • Uden at være decideret sælger, har du i dag et helt eller delvist kommercielt ansvar for Cloud løsninger hos enten Microsoft eller en Microsoft Partner, alternativt hos et større konsulenthus
 • Du har helt eller delvist ledelsesansvar og erfaring med at finde, hyre og udvikle medarbejdere, samt at udstikke rammer der gør vi virkelig gør en forskel hos kunderne og fungerer som holdspillere i virksomheden

Om dig

Du har arbejdet med dit fagområde i en årrække og står lige nu enten med foden allerede solidt plantet som leder, eller har for nyligt flyttet dig fra tungt fagligt fokus, til et bredere personale- og kommercielt lederskab. Du elsker at have en holdning til dit fagområde, men forstår at tænke tværgående og holistisk når opgaven og situationen kræver det.

Måske søger du et selvstændigt ansvarsområde, hvor du kan få lov til at agere mere autonomt og drivende, eller du er i en stor virksomhed i dag og vil gerne være i en mindre, mere væver organisation med fokus på kunder og marked.

Du trives med at tage ansvar for at bygge et forretningsområde op og lede de mennesker der skal gøre det til en succes sammen med dig.

Du er empatisk, inkluderende og forstår dynamikkerne i konsulentverdenen, hvor der skal være fokus på ud fakturering af timer, men også tid til fællesskab, samvær og udvikling. Du er ikke bare en holdspiller, men en spillende træner der ikke er bange for at gå i marken selv hvis bolden skal spilles helt i mål.

Om Mindcore

Mindcore er et specialiseret IT-konsulenthus, der blev stiftet af fire partnere i 2018. Vi beskæftiger knap 40 kollegaer og er i fortsat vækst. Som Microsoft Solution Partner, bistår vi nogle af Danmarks største virksomheder med komplekse løsninger relateret til virksomhedens kerneinfrastruktur. Det inkluderer services relateret til Modern Workplace, sikkerhed/compliance, cloud infrastruktur og transformationer.

Vores team består af tunge arkitekter, dygtige specialister og erfarne forretningskonsulenter, der alle sætter en ære i at levere godt og højt specialiseret arbejde. Kulturen i Mindcore er præget af en flad og uformel struktur med højt til loftet og mennesket i centrum. Det betyder, at vi giver plads og rum til privatliv og forskelligheder, ligesom vi hjælper og støtter hinanden på tværs af specialer.

Kontakt

Er du interesseret i andre jobs

Projektleder

Som Mindcores nye projektleder bliver du ansvarlig for at drive komplekse IT-implementeringsprojekter med orkestrering af hele projektets livscyklus.

Forretningskonsulent

Som Mindcores nye Forretningskonsulent bliver du ansvarlig for at løfte den forretningsmæssige værdi af vores tekniske leverancer.

Microsoft 365 sikkerhed

Som Mindcores nye Microsoft 365 Sikkerhedskonsulent bliver du ansvarlig for at rådgive kunderne samt at implementere og optimere deres Microsoft/Office 365 sikkerhedsprodukter.