Tech event

Hvorfor skal du deltage i dette webinar?
Modern Management handler om at understøtte en sikker og dynamisk arbejdsplads for dine medarbejdere og deres primære arbejdsredskab – klienten og alle de systemer og applikationer medarbejderne bruger hver eneste dag. De moderne styringsprincipper bygger på at sikre en arbejdsplads, hvor arbejdet ikke foregår på en bestemt lokation, men kan udføres hvor som helst, når som helst, sikkert og produktivt.

Men hvordan kommer man i gang, i en virkelighed med on-premise løsninger, cloud muligheder og en i øvrigt kompleks virkelighed?

Det får du svaret på ved at deltage på webinaret, hvor Mattias Melkersen fra Mindcore viser vejen. Han får både forklaret, hvad det hele drejer sig om og givet håndgribelige anbefalinger til at komme i gang, og så kommer han til at snakke om eksempler fra organisationer, der har opnået øget værdi ved at gå i retning af moderne klienthåndtering.

Så hvad kommer vi egentligt til at tale om på webinaret?

  • Konkrete eksempler fra organisationer
  • Hvad er Modern Management egentligt?
  • Hvorfor skal din organisation overveje, at investere i Modern Management?
  • Vær sikker på, at du overvejer de rigtige ting fra starten
  • Hvad gør du, hvis din virksomhed ikke er klar til en fuld cloud løsning?
  • Hvordan du kommer rigtigt igang

Hvem er webinaret for?
Webinaret henvender sig bredt – både til teknikeren der vil have mere indsigt i området og til beslutningetageren, der ønsker overblikket for, hvordan man kommer rigtigt i gang. Du kunne f.eks. være infrastrukturchef, IT Systemadministrator, Modern Workplace manager, CIO / IT-chef eller cloud arkitekt.

Når du har tilmeldt dig vores webinar, vil du efterfølgende modtage en kalenderinvitation med link til webinaret, der afholdes via Microsoft Teams.

Webinaret er helt gratis.

Tilmeld dig event

[contact-form-7 id="6101" title="Chimp Mail - Kræver Log Ind"]

Læs også

Mindcore Tech-event

Vi er klar med Mindcores næste Tech-vent, hvor fokus er på Microsoft Sikkerhed. Vores event finder sted torsdag den 27. oktober 2022 kl. 15-17.

Læs mere

Windows 365 event

I samarbejde med Microsoft inviterer vi til et eksklusivt event hos Microsoft i Lyngby d. 12. september kl. 10.00 – 12.00. Vi viser dig demoer, testmiljøer for

Læs mere