VIDENSDELING

Hos Mindcore er vi vilde med at dele viden! Vi prioriterer at udvikle os selv og hinanden ved at sætte tid af til vidensdeling i hverdagen. Det gør os alle sammen klogere, sikrer de bedste løsninger hos vores kunder – og så er det bare sjovere at lære sammen.

Mindcore LAB

Mindcore Lab er konsulenternes frirum til faglig sparring. Hver anden måned mødes vores dygtige konsulenter, hvor de fordyber sig i et eller flere aktuelle temaer, konkrete løsningsproblematikker og/eller ny teknologi. Formen er uformel og hands-on, så vi reelt får afprøvet løsningerne i praksis, og der er fokus på sparring, vidensdeling og høj faglighed.

Microsoft 365 konsulent
MIndcore_Tech

Mindcore TECH

Mindcore Tech afholdes fem til seks gange om året, og er målrettet IT-specialister fra vores kunder med interesse for Microsoft Infrastruktur, samt folk der generelt arbejder med disse områder i deres organisation, eller forventer at komme til det. Mindcores specialister faciliterer møderne, og deler deres viden om aktuelle emner eller ny teknologi – værdien skabes mellem deltagerne.

Mindcore BLOG

Hos Mindcore tror vi på, at viden skal deles. Ved at dele viden gør vi hinanden bedre. Jo mere viden vi allerede har, jo bedre forstår vi ny viden, og jo bedre løser vi nye problemer. Mindcores konsulenter blogger derfor om udfordringer, løsninger og ny teknologi der relaterer til vores kerne forretningsområder. Du kan følge Mindcores blog her