VIDENSDELING

Hos Mindcore er vi vilde med at dele viden! Vi prioriterer at udvikle os selv og hinanden ved at sætte tid af til vidensdeling i hverdagen. Det gør os alle sammen klogere, sikrer de bedste løsninger hos vores kunder – og så er det bare sjovere at lære sammen.

Mindcore LAB

Mindcore Lab er konsulenternes frirum til faglig sparring. Ca. hver 2. måned river vores dygtige konsulenter en dag ud af kalenderen for at fordybe sig i et eller flere aktuelle temaer, konkrete løsningsproblematikker og/eller ny teknologi. Formen er uformel og hands-on, så vi reelt får afprøvet løsningerne i praksis, og der er fokus på sparring, vidensdeling og høj faglighed.

Mindcore TECH

Mindcore Tech afholdes ca. hver 2. måned, og er målrettet deltagelse af IT-specialister fra vores kunder med interesse for Microsoft Infrastruktur samt folk der generelt arbejder med disse områder i deres organisation, eller forventer at komme til det. Mindcores specialister faciliterer møderne, og deler deres viden om aktuelle emner eller ny teknologi – men værdien skabes i dialogen mellem deltagerne.

Mindcore BLOG

Hos Mindcore tror vi på at viden skal deles. Ved at dele viden gør vi hinanden bedre – og jo mere viden vi allerede har, jo bedre forstår vi ny viden, og jo bedre løser vi nye problemer. Mindcores konsulenter blogger derfor om udfordringer, løsninger og ny teknologi der relaterer til vores kerne forretningsområder. Du kan følge med i Mindcores blog her

Luk menu

Modtag vores nye Windows Virtual Desktop e-bog

Udfyld venligst nedenstående informationer og få tilsendt vores e-bog