Student til Salg og Marketing

Er du passioneret omkring forretningsudvikling, strategisk analyse og teknologi? Så er du det perfekte match for os i Mindcore, da vi søger en Salgs- og Marketingassistent, der ønsker at være en del af vores kommercielle team. Her får du mulighed for at bidrage til, og forme, vores salgsinitiativer og markedsføringsaktiviteter. 

I Mindcore får du......

…Du får mulighed for at anvende og udvide din teoretiske viden fra dine studier på enten CBS eller lignende uddannelsesinstitution, og får hands-on erfaring med IT-konsulentbranchen i en virksomhed i kraftig vækst.

Rollen som salgs- og marketingassistent hos Mindcore

Som Salgs- og Marketingassistent hos Mindcore får du ansvar og frihed til at præge din egen rolle, mens du arbejder tæt sammen med erfarne IT-konsulenter, og kolleger inden for salg- og forretningsudvikling.

Du kommer til at spille en vigtig rolle i at assistere med at udvikle og implementere salgsfremmende aktiviteter, der understøtter vores vækstmål og position i markedet. Du vil arbejde bredt med opgaver, der spænder fra forretningsanalyser til udvikling af salgsmaterialer, og eksekvering af marketingkampagner.

Dine primære opgaver vil inkludere

 • Salgsmateriale: Udarbejde præsentationer og one-pagers, hvor du formår at kombinere teknisk- og forretningsmæssige input til klare og professionelle slides og one-pagers.
 • Markedsresearch: Identifikation af trends og muligheder gennem dybdegående markeds- og brancheanalyser, herunder monitorering af LinkedIn for jobskifter og nøglepersoner i branchen.
 • CRM-styring: Support i håndteringen af vores opgavepipeline, sikre dataintegritet samt understøtte salgsprocesser gennem kampagnestyring.
 • Kundetilfredshedsundersøgelser: Gennemførelse af analyser for at indhente og rapportere kundetilfredshed
 • Kampagnestyring: Ansvar for udvalgte marketingaktiviteter, herunder planlægning og udførelse af kampagner, med fokus på at drive engagement og et større publikum.
 • Aktiv deltagelse i udviklingen af partnerskaber, herunder ansvaret for indsamling og registrering af Microsofts incentives program
 • Bidrage til vedligeholdelse og optimering af Mindcores digitale platforme, herunder hjemmeside og LinkedIn-side

Om dig

 • Du er godt i gang med din bacheloruddannelse eller i begyndelsen af din kandidatuddannelse, med en studieretning relateret til økonomi, forretningsudvikling, salg, marketing eller lignende.
 • Du har stor erfaring med Microsoft Office pakken, herunder særligt PowerPoint, og har flair for at lave professionelt udseende præsentationer
 • Du har en stærk interesse for de kommercielle aspekter af en virksomhed, og interesserer dig for IT og teknologi.
 • Du tænker kreativt, er initiativrig, og har evnen til selvstændigt at drive dine projekter.
 • Du har erfaring med, eller interesse for at arbejde med digitale marketingværktøjer og sociale medieplatforme.
 • Du har gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk.

Du får

 • Et dynamisk og støttende arbejdsmiljø, hvor vi sætter pris på innovation og personlig udvikling, hvilket gør det sjovt og lærerigt at gå på arbejde
 • Tæt daglig sparring ift. dine arbejdsopgaver, og et højt fagligt niveau hos dine kollegaer
 • En flad organisationsstruktur med højt til loftet, som sikrer plads til privatliv og individuel forskellighed.
 • Fleksible arbejdstider, der let kan tilpasses dit studie, så du får en balance mellem arbejde og uddannelse.
 • Regelmæssige sociale arrangementer, som padel, game nights, vores årlige sommerfest og julefrokost, foruden ugentlige fredagsbarer med aktiviteter som fx bordfodbold.
 • Et skønt kontor i Lottenborghus, beliggende i naturskønne omgivelser nær Lyngby centrum og S-togsforbindelse.

Om Mindcore

Mindcore er et specialiseret IT-konsulenthus, der blev stiftet i 2018 af fire partnere. Vi er 35 passionerede kollegaer og vi bliver stadig flere. Som Microsoft-hus hjælper vi nogle af Danmarks største virksomheder med rådgivning omkring Modern Workplace, Cloud, sikkerhed og IT-Transformationer.

Vi har en flad organisation med højt til loftet, og så giver vi plads til privatliv og forskellighed, ligesom vi hjælper og støtter hinanden på tværs af specialer. Det skal nemlig både være sjovt og lærerigt at gå på arbejde.

Vi har fokus på det hele menneske og prioriterer at hygge os sammen til vores årlige sommerfest, julefrokost eller andre spontane indslag, ligesom vi altid runder ugen af med et slag bordfodbold, nintendo switch eller corn hole til vores uformelle fredagsbar.

Vores kontor er en del af Lottenborghus, et større kontorfællesskab i Kgs. Lyngby tæt på centrum og med gode S-togsforbindelser.

Og så tilbyder vi en god kantineordning og en konkurrencedygtig lønpakke. 

Kontakt

Er du interesseret i andre jobs

Projektleder

Som Mindcores nye projektleder bliver du ansvarlig for at drive komplekse IT-implementeringsprojekter med orkestrering af hele projektets livscyklus.

Forretningskonsulent

Som Mindcores nye Forretningskonsulent bliver du ansvarlig for at løfte den forretningsmæssige værdi af vores tekniske leverancer.

Microsoft 365 sikkerhed

Som Mindcores nye Microsoft 365 Sikkerhedskonsulent bliver du ansvarlig for at rådgive kunderne samt at implementere og optimere deres Microsoft/Office 365 sikkerhedsprodukter.