HVEM VI ER

Mindcore Teamet

Lars Fruensgaard

Partner

Lars Fruensgaard

Partner
Læs mere

Jacob Guldager-Løve

Partner

Jacob Guldager-Løve

Partner
Læs mere

John Blem

Partner

John Blem

Partner
Læs mere

Lars Lohmann

Partner

Lars Lohmann

Partner
Læs mere

Rasmus Kruse

Director

Rasmus Kruse

Director
Læs mere

Søren Hjordt

Konsulent

Søren Hjordt

Konsulent
Læs mere

Michael Nielsen

Konsulent

Michael Nielsen

Konsulent
Læs mere

Martin Junge Albrechtsen

Konsulent

Martin Junge Albrechtsen

Konsulent
Læs mere

Keen Johannessen

Konsulent

Keen Johannessen

Konsulent
Læs mere

Søren Hartvig Jensen

Konsulent

Søren Hartvig Jensen

Konsulent
Læs mere

Henning Hofflund

Konsulent

Henning Hofflund

Konsulent
Læs mere

Helle Wollesen Petersen

Office Coordinator

Helle Wollesen Petersen

Office Coordinator
Læs mere

Jacob Liocouras Nielsen

Konsulent

Alan Hunter

Konsulent

Alan Hunter

Konsulent
Læs mere

Mattias Melkersen

Konsulent

Mattias Melkersen

Konsulent
Læs mere

Om Mindcore

Vi har kendt hinanden både professionelt og privat i mange år, og sammen udgør vi et stærkt team med stor erfaring inden for rådgivning og IT. Vi grundlagde Mindcore fordi vi ønsker at bygge en konsulentvirksomhed, hvor lidenskabelige mennesker, dyb professionalisme og friheden til at gøre tingene lidt anderledes er drivkraften.

Nøglen til vores tilgang er et sæt kerneværdier som gennemsyrer alt hvad vi gør. Disse værdier er hjørnestenene i Mindcore, og de er grundlæggende for den måde vi hjælper vores kunder med at lykkes. Uanset om vi arbejder med kundesikkerhed, etablerer en fremtidssikker IT-platform eller udfører en Cloud-transformation, er vores kerneværdier, det der adskiller os fra andre konsulentvirksomheder.

Luk menu
Lars Fruensgaard

Lars Fruensgaard

Partner

Professionel Baggrund

Jeg har arbejdet indenfor IT-konsulent branchen gennem de sidste 20 år – hovedsageligt indenfor Strategi, Forretningsrådgivning og Projektledelse. Jeg er PRINCE2® og AgilePM® certificeret projektleder med 10+ års erfaring indenfor projektledelse. Ydermere er jeg også PRINCE2® og APMG Change Management akkrediteret træner og certificeret I Portfolio Management (MOP®). Jeg håndterer komplekse IT projekter og rådgiver klienter omkring optimering af projektledelses processer og organisationer. Mit speciale er løsning af komplekse og uløselige projekter,

Gennem de sidste 7 år har jeg specialiseret mig indenfor komplekse IT transformations projekter, såsom omfattende IT-migrationer, IT-konsolideringer eller IT-udskilning. Jeg håndterer typisk projekt teams som spænder over både forretnings –og IT ressourcer. Typisk er denne både interne klient ressourcer, samt en række leverandør og underleverandørs ressourcer.

Jeg har dybdegående erfaring med IT infrastruktur projekter. Jeg har håndteret bred vifte af OS opgraderingsprojekter (XP->Win7->Win10), domæne migrering og konsolidering, samt opsætning af helt ny infrastruktur. Jeg har stor erfaring med projekter som involverer hel eller delvis transition til cloud baseret infrastruktur og IT-sikkerhed.

Jacob Guldager Løve

Jacob Guldager-Løve

Partner

Professionel Baggrund

Jeg har arbejdet indenfor IT-konsulent branchen gennem de sidste 15 år. Min styrke er at drive transformationer i krydset mellem IT og forretning. Med en baggrund fra IBM og senere KPMG, har jeg tilegnet mig en unik forståelse for både IT og forretningsverdenen, samt hvordan du navigerer i forskellighederne og afhængighederne som er nødvendige at adressere for at gøre en transformation mulig.

Mit speciale ligger i at drive forandring og transformation. Jeg har evnen til at skære igennem støjen og fokusere på det som virkelige betyder noget for organisationen, og stadig fokusere på at respektere, engagere og lede de involverede personer. Jeg har 8+ års erfaring i at bygge of lede teams og står fast ved at nøglen til en succesfuld transformation ligger i at bringe de rigtige folk – med den rigtige viden – sammen, og motivere dem til at arbejde sammen for at gøre en forskel.

Jeg har arbejdet indenfor mange forskellige områder, hvor sammenkædningen mellem teknologi og forretning er essentiel. Dette inkluderer Business Intelligence, Data Analytics, Projektledelse, Forretningsrådgivning og IT Strategi.

John Blem

John Blem

Partner

Professionel Baggrund

​John har en MSc i Electronic Engineering og en Bachelor i Business Administration og har arbejdet med Tech i de sidste 25 år.
Han etablerede sine første erfaringer i real-time finansielle systemer i 90’erne og grundlagde Milestone Systems i 1998, som han byggede op til at blive verdensførende inden for IP videoovervågningssoftware. Som administrerende direktør og senere Chief Product Officer for et selskab med en gennemsnitlig vækst på 30% over 20 år, har han fået en dybdegående erfaring inden for strategi, forretningsudvikling, global vækststyring og reach indenfor områder hvor teknologi og innovation er nøglen til succes.​

 

 

 

 

 

Lars Lohmann

Lars Lohmann

Partner

Professionel Baggrund

Jeg har igennem de sidste 35 år arbejdet indenfor IT med speciale indenfor teknisk infrastruktur. Mine kernekompetencer ligger især indenfor Windows klient administration og sikkerhed.

Jeg har i samarbejde med en række danske og internationale firmaer bygget og migreret forretningskritiske infrastruktur løsninger med teknologier som Active Directory, Azure AD, Intune, SCCM, MDT, Local Administrator Password Solution (LAPS), Windows, Office 365, Enterprise Mobility + Security, Modern Desktop Management, Azure Information Protection (AIP), PKI og XenDesktop.

Jeg har arbejdet som arkitekt og tekniske rådgiver under komplekse It transformationsprojekter, såsom omfattende IT-migrationer, IT-konsolideringer eller IT-opsplitninger.

Jeg har siden min start i konsulentbranchen, deltaget i et stort antal projekter omhandlende OS-opgraderinger (Windows), domæne migrering og konsolidering samt opsætningen af en fuld ny IT infrastruktur. Jeg har dybdegående erfaring med projekter som involverer fuld eller delvis transition til en Azure-baseret infrastruktur og beskyttet med moderne cloud baserede sikkerhedsløsninger.

 

Rasmus Kruse done

Rasmus Kruse

Director

Professionel Baggrund

Jeg har i de sidste 11 år arbejdet inden for IT-området, først 6 år som kontorchef i Københavns Kommune, og dernæst 5 år som konsulent i IT-konsulent branchen. Jeg har specialiseret mig i den offentlige sektor, og har haft ansvaret for gennemførelse af større IT-transformationsprogrammer og -projekter, involverende leverandørstyring og contract management, ressourceplanlægning, kravstyring og opfølgning, risiko- og forandringsstyring samt change management.

Min styrke er at drive transformationer i krydsfeltet mellem IT og forretning. Med en baggrund fra Københavns Kommune, og senere KPMG, har jeg tilegnet mig en unik forståelse for både IT og forretningsverdenen, samt hvordan man navigerer i forskellighederne og afhængighederne, som er nødvendige at adressere for at gøre transformationer mulige i komplekse organisationer.

Jeg har stor erfaring med koncernstyring- og administration, og har gennem flere år succesfuldt udfoldet beslutninger, politikker og strategier i konkrete tiltag møntet på medarbejdere, brugere, kunder og borgere. Mine kernekompetencer er en stærk strategisk, udøvende og inddragende tilgang til opgaveløsninger, hvori resultater leveres på både organisationsudvikling og organisatorisk effektivisering.

Mine kernekompetencer er udvikling af strategier til understøttelse af de politiske og forretningsmæssige mål, herunder udarbejdelse af implementeringsplaner, etablering af PMO med fokus på portefølje-, program- og projektledelse, opstilling af programstyringsredskaber samt målopfølgningskriterier.

Søren

Søren Hjordt

Konsulent

Professionel Baggrund

Jeg har arbejdet indenfor IT gennem de sidste 17 år. Gennem de sidste 10 år har jeg specialiseret mig som IT-arkitekt, teknisk projektleder og som en tekniker i relation til infrastruktur projekter.

Gennem de sidste 6 år har jeg haft en central rolle i komplekse IT transformationsprojekter, såsom omfattende IT-migrationer, IT-konsolideringer eller IT-udskilning.

Jeg har i mit arbejde med Windows client management og sikkerhed arbejdet med teknologier såsom SCCM, MDT, Office 365, Enterprise Mobility + Security, Intune, Local Administrator Password Solution (LAPS), Active Directory On-Prem and cloud (maintaining & building), scripting/automating etc.

Dette har givet mig indsigt og dybdegående viden omkring IT-infrastruktur, som jeg kan trække på i mit arbejde som arkitekt/teknisk projektleder. Min styrke ligger i at bevare overblikket, og samtidig bevare kendskabet til de tekniske detaljer, begrænsninger og gengående udfordringer. 

Jeg har siden min start i konsulentbranchen, deltaget i utallige projekter omhandlende OS opgraderinger (Windows), domæne migrering og konsolidering samt opsætningen af en fuld ny IT infrastruktur. Jeg har dybdegående erfaring med projekter som involverer fuld eller delvis transition til en cloud-baseret infrastruktur og ny IT-sikkerhed.

MICHAEL

Michael Nielsen

IT Sikkerhedskonsulent

Professionel Baggrund

Jeg har arbejdet indenfor IT gennem de sidste 26 år med fokus på Microsoft back-end produkter og har gennem de sidste 8 år fokuseret primært på cloud teknologier. Mine kernekompetencer ligger indenfor identitets og databeskyttelse – forstå det sikkerhedsmæssige aspekt rundt om identitet og hjælpe brugere med at arbejde sikkert, men også beskyttelse af data mod brud i sikkerheden, samt sikring af kritiske dokumenter.

Jeg har i samarbejde med mange forskellige danske og internationale firmaer implementeret de fleste af Microsofts identitets –og sikkerheds komponenter, både in-house og i cloud-miljø. Jeg har erfaring med design, opgradering, implementering og skalering af Active Directory og underlæggende ydelser. Jeg har designet og implementeret Active Directory Certificate Services, Active Directory Federation Services, Azure AD connect, Azure EM+S, Azure Multi-Factor Authentication (MFA), on-premise MFA,  Advanced Threat Protection (ATP), Windows Defender ATP, Active Directory Rights Management Services, Azure Information Protection (AIP) and Privileged Identity Management (PIM).

Jeg har arbejdet som arkitekt og teknisk rådgiver på flere omfattende projekter omhandlende implementering og migrering på ovenstående. Dette har givet mig dybdegående viden omkring produkterne og IT-projekter generelt.

Martin Junge Albrechtsen

Martin Junge Albrechtsen

Konsulent

Professionel Baggrund

Jeg har de seneste 15+ år arbejdet i IT branchen og har et solidt fundament indenfor projekt- og programledelse, hvor jeg er certificeret som Prince2 Practitioner og PMP (Project Management Professional). Jeg har stor erfaring med styring af komplekse projekter og strategiske programmer. Mit speciale er organisering og eksekvering af strategiske IT infrastruktur transitioner og transformationer, fx cloud rejser.

I de seneste 8 år har jeg i høj grad arbejdet som forretningskonsulent og fokuseret på udarbejdelse af strategiske forandringer indenfor IT organisationen.

Dette indbefatter bl.a.

  • Analyse og rådgivning i forhold IT infrastruktur og processer
  • Sourcing strategier
  • Planlægning og gennemførelse af IT driftsudbud
  • Konsolidering af IT organisationen
  • IT sikkerhedsprojekter

 

Keen Johannessen_low res

KEEN JOHANNESSEN​

KONSULENT​

Professionel Baggrund

Med Office 365 & Azure sikkerhed som omdrejningspunkt har jeg 20 års erfaring med it-løsninger til samarbejde, kommunikation og dokumenthåndtering.

Mine erfaringer som forretningskonsulent, implementeringskonsulent, kunderådgiver, underviser, hands-on projektleder og projektejer har ført mig gennem alle versioner af Exchange Online, SharePoint 2007, 2010, 2013 og SharePoint Online i Office 365 og Microsoft 365 samt alle de tilhørende teknologier.

Udover dybdegående kendskab til Microsoft 365-platformen mestrer jeg også OneDrive for Business, Teams, Power Automate, Power Apps, Yammer, og andre relevante Microsoft 365 teknologier, som er til gavn for brugerne i hverdagen, og gør dem i stand til at arbejde mere effektivt på deres digitale arbejdsplads. 

Jeg kan tilbyde at kommunikere den ellers så omfattende teknologi indenfor Microsoft 365 og SharePoint, med indsigt på avanceret teknisk og administrativt niveau til C-Level niveau. Jeg er initiativrig og selvkørende, og jeg kan afvikle kurser og workshops, yde sparring, gennemføre analyser samt ide-generering for jeres beslutningstagere, projektmedarbejdere, IT-teams og øvrige personale.

Søren Hartvigsen-min

Søren hartvig Jensen

Konsulent

Professionel Baggrund

Cloud og Infrastruktur Arkitekt med mere end 13 års erfaring, der spænder fra klassisk IT-drift og legacy applikationer til Public Cloud, DevOps og Micro Services. En viden som strækker sig fra hardware laget og helt op i proces og applikationslagene, samt er baseret på hands-on erfaring med såvel servere og kernesystemer, som applikationer og klienter. 

Jeg har de sidste par år, både siddet i en kernearkitekt stilling hos KMD med hovedansvaret for design og implementering af kritisk infrastruktur, kernesystemer og Cloud baserede testplatforme samt designet og udført automatisering af Cloud services i Microsoft Azure sammen med COOPs DevOps team. 

Med en ditto baggrund som systemadministrator og senior konsulent er jeg en holdspiller, der er vant til at jonglere og indgå i flere samtidige projektteams og arbejde tæt med såvel teknikere og projektledelse, som forretningen og ledelsen. Denne disciplin suppleres af evnen til at kommunikere og præsentere teknik på alle niveauer, om end det er for specialister eller den øverste ledelse. 

Jeg føler mig hjemme i en teknisk ledende rolle, har en høj faglig stolthed og er god til at planlægge mine opgaver og min tid, men er samtidig ikke bleg for at tage arbejdshandskerne på og få arbejdet gjort.

Henning Hoflund

Henning Hofflund

Konsulent

Professionel Baggrund

Med en baggrund som ingeniør har jeg siden 1998 beskæftiget mig med en bred vifte af IT-opgaver, med hovedvægt på design, implementering, migrering, konsolidering og transition af infrastruktur samt Microsoft BackOffice produkter.

Jeg har stor erfaring med komplekse IT projekter og rådgivning af klienter omkring design og implementering af IT-infrastruktur, IT-sikkerhed og systemer, og jeg har arbejdet for nogle af de største danske virksomheder.

Mit speciale er at overskue store komplekse installationer baseret på forskellige infrastruktur og teknologier, og jeg fungerer tit som sparringspartner, mentor og technical lead for kundens medarbejdere, konsulenter og projektdeltagere.

I IT-infrastrukturprojekter varetager jeg typisk rollen som IT-arkitekt og teknisk projektleder hvor faglig sparring og koordinering af projektets tekniske ressourcer, er en naturlig del af opgaven. Typisk indgår jeg også i analyse- og designfasen samt udvælgelse af løsninger og leverandører. Endvidere varetager jeg også gerne forhandlinger sammen med kunden, overfor leverandør og underleverandører.

Jeg har stor erfaring med projekter som involverer hel eller delvis transition til cloud baseret infrastruktur og IT-sikkerhed.

Helle Wollesen Petersen

Helle Wollesen Petersen

Office Coordinator

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allan Hunter_tilrettet (2)

Alan Hunter

Konsulent

Professionel Baggrund

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANNE_LISE_SAUGMANN-min

Annelise Saugmann

Konsulent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FLEMMING_BALDUS-min

Flemming Baldus

Konsulent

Professionel Baggrund

Jeg har arbejdet mange år i IT-branchen og de sidste 23 år som projektleder på tværs af mange typer af projekter og brancher, men altid med projektledelse og teknologi som centrale komponenter. Det har givet mig en bred værktøjskasse af kompetencer indenfor projektledelse og en grundlæggende forståelse for teknologi. Af mine 23 år som projektleder er de 10 som konsulent. Jeg er struktureret og analytisk af natur og arbejder altid med en høj grad af transparens i projekterne.

Jeg er certificeret i Prince2, Change Management og Scrum Master, og kan kombinere disse til gavn for projekterne.

Jeg har expertise i gennemførelse af internationale projekter, såsom globale ændringer og udrulninger. Eksempelvis udrulning af nyt globalt netværk i 80 lande for Dansk transport firma; gennemførelse af udviklingsprojekter hvor projekt teams er lokaliseret i flere tidszoner; og sammenlægnings og migreringsprojekter uden ophold i firmaets produktivitet. Jeg har endvidere erfaring i struktureret leverandørudvælgelse og leverandørstyring herunder SLA opfølgning.

Jeg har stor ekspertise i ledelse af projekter i alle faser, fra den første spæde ide, til løsningen er rullet ud og implementeret i organisationen, og endelig til at sætte løsningen i drift og følge op.

Modtag vores nye Windows Virtual Desktop e-bog

Udfyld venligst nedenstående informationer og få tilsendt vores e-bog