Studentermedarbejder til Marketing og Kommunikation

Vil du være en del af en fremadstormende IT-scaleup, og drømmer du om at sætte dit footprint på et stærkt brand, etableret af nogle af branchens dygtigste specialister? Så tilbyder vi muligheden for at arbejde (15-20 timer) med en bred palette af marketingaktiviteter i tæt samarbejde med et hold af dygtige kollegaer.

Rollen hos Mindcore

Som studentermedarbejder hos Mindcore får du et stort ansvar og en høj grad af medbestemmelse med gode muligheder for at sætte dit eget præg på stillingen.
Med en overordnet målsætning om, at fremme Mindcore’s kommercielle position i markedet, vil du arbejde med en bred palette af salgsfremmende aktiviteter fra kreativ idéudvikling til content-produktion og performance-marketing.
Dine arbejdsopgaver inkluderer derfor (ej udtømmende):

• Udarbejdelse af content-planer og markedsføringsmaterialer tekst/video
• Udarbejdelse af materialer til salg og kundeleverancer som f.eks. guides og præsentationer
• Udarbejdelse af indhold til Microsoft Marketplace (tekst/visuals)
• Vedligehold og videreudvikling af Mindcore’s hjemmeside (WordPress)
• Vedligehold og videreudvikling af Mindcore’s Linkedin company page
• Kreativ ideudvikling til Mindcore’s overordnede kommercielle udtryk, kampagne-koncepter, mv.
• Monitorering af vores performance marketing målt på engagement og/eller konverteringer
• Involvering i konkrete aktiviteter og møder ift. kunder og samarbejdspartnere
• Planlægning og afholdelse af events og netværksmøder

Om dig

Du er formentlig i slutningen af din bachelor eller starten af din kandidat, hvor du har skabt gode resultater drevet af en stor passion for dit fag. Du motiveres derfor af muligheden for at koble dine teoretiske kompetencer med hands-on erfaring i en virksomhed, hvor du kan udbygge din forretningsforståelse i en faglig kontekst.
Da vi er et videnshus er det helt essentielt, at du kan lide at tilegne dig ny viden, og at du kan omsætte komplekst, teknisk stof til fængende budskaber. Du er sulten på at lære nyt, og det falder dig naturligt at byde ind og tage ansvar.
Endelig er det en fordel, hvis du er IT-interesseret med en stor interesse for teknologi og meget gerne microsoft-løsninger, dette er dog ikke et krav.
Vi forestiller os at du:

• Har minimum 1-2 år tilbage af dit studie f.eks. ved CBS, ITU, KU eller KEA
• Har grafisk flair med viden om, hvad der virker i de forskellige kanaler
• Kan producere og redigere billeder og video i illustrator/photoshop eller lignende programmer til efterbehandling
• Er superbruger af Powerpoint
• Har grundlæggende kendskab til Word og Excel
• Har stærke analytiske evner med en naturlig interesse for performance marketing
• Har gode kommunikationsevner i skrift og tale – både på dansk og engelsk
• Er proaktiv og tør udfordre og bidrage med egne synspunkter
• Tager ejerskab og arbejder selvstændigt, målrettet og idérigt med dine opgaver

Det får du

Du bliver en del af en IT-virksomhed med en flad organisation, højt til loftet og plads til privatliv og forskellighed, hvor vi hjælper og støtter hinanden på tværs af specialer. Det betyder, at din faglige og personlige udvikling står højt på vores agenda. Det skal nemlig både være sjovt og lærerigt at gå på arbejde i Mindcore.

Vi har fokus på det hele menneske og prioriterer at hygge os sammen til vores årlige sommerfest, julefrokost eller andre spontane indslag, ligesom vi altid runder ugen af med et slag bordfodbold eller corn hole til vores uformelle fredagsbar.
Vores kontor er en del af Lottenborghus, et større kontorfællesskab i Kgs. Lyngby tæt på centrum og med gode S-togsforbindelser.
Endelig tilbyder vi en god kantineordning og en konkurrencedygtig lønpakke.

Om Mindcore

Mindcore er et specialiseret IT-konsulenthus, der blev stiftet af fire partnere i 2018. Virksomheden beskæftiger mere end 20 medarbejdere og er i fortsat vækst. Som Microsoft Guldpartner bistår vi nogle af Danmarks største virksomheder med komplekse løsninger relateret til virksomhedens kerneinfrastruktur herunder services som modern workplace, sikkerhed/compliance, infrastruktur og transformationer.

Vores team består af tunge arkitekter, dygtige specialister og erfarne forretningskonsulenter, der alle sætter en ære i at levere godt og højt specialiseret arbejde. Kulturen i Mindcore er præget af en flad og uformel struktur med højt til loftet og mennesket i centrum. Det betyder, at vi giver plads og rum til privatliv og forskelligheder, ligesom vi hjælper og støtter hinanden på tværs af specialer.

Kontakt

Er du interesseret i andre jobs

Azure Infrastruktur

Som Mindcores nye konsulent bliver du ansvarlig for at designe, implementere og ikke mindst optimere kundernes infrastrukturløsninger i Azure.

Projektleder

Som Mindcores nye projektleder bliver du ansvarlig for at drive komplekse IT-implementeringsprojekter med orkestrering af hele projektets livscyklus.

Konsulent, Automatisering og Infrastruktur

Med en stærk procesforståelse skaber du tilpassede løsninger, der sikrer brugerne at arbejde fleksibelt, intelligent og sikkert med deres Microsoft 365 løsninger..