Kreativ og grafisk dygtig studentermedarbejder

Vi søger en knivskarp, kreativ og grafisk dygtig studentermedarbejder til vores kommercielle team!

Du er det perfekte match for os i Mindcore, hvis du har grafisk flair, som du kan hjælpe med at omsætte til fantastiske præsentationer og inspirerende layout på SoMe! Du skal hjælpe os med at styrke vores udtryk i markedet – og bidrage til og forme vores salgsinitiativer og markedsføringsaktiviteter – og dermed vores vækst og position.

Rollen som grafisk studentermedarbejder hos Mindcore

Din hovedopgave bliver at indgå i vores tilbuds- og salgsarbejde, og være med til at skabe visuelt tiltalende og effektive salgsmaterialer, der kan fange og engagere vores målgruppe. Du vil derudover være med til at udvikle og implementere marketingkampagner, som styrker vores brand og tiltrækker nye kunder.

Du får ansvar og frihed til at præge din egen rolle, og kommer til at arbejde tæt sammen med både erfarne IT-konsulenter og erfarne kolleger inden for salg og forretningsudvikling.

Dine primære opgaver vil inkludere

 • Grafisk design: Når du arbejder med salgsmateriale, vil du skabe præsentationer og one-pagers med et lækkert grafisk layout, der kombinerer teknisk og forretningsmæssigt input på en måde, der er let at forstå og visuelt tiltalende.
 • Kundetilfredshedsundersøgelser: Du vil gennemføre analyser for at give os indsigt i vores samarbejde med vores kunder, og dermed finde måder at forbedre kundeoplevelsen på.
 • Markedsresearch: Du vil holde øje med de nyeste trends og muligheder gennem dybdegående markeds- og brancheanalyser, samt følge LinkedIn for at spotte nøglepersoner og jobskifter.
 • Kampagnestyring: Du vil planlægge og udføre marketingaktiviteter, der skaber engagement, og når ud til et større publikum. Her er det dig, der tænker kreativt og kommer med nye ideer.
 • Digitale platforme: Du vil vedligeholde og optimere Mindcores digitale platforme, herunder vores hjemmeside og LinkedIn-side, med friskt og kreativt indhold.

Om dig

 • Du har en passion for grafisk design og de kommercielle aspekter af en virksomhed. IT og teknologi fanger naturligt din interesse.
 • Du er kreativ, initiativrig, og kan godt lide at køre dine egne projekter fra start til slut.
 • Du har erfaring med, eller lyst til, at arbejde med digitale marketingværktøjer og sociale medieplatforme. Når du arbejder med disse værktøjer, tænker du kreativt, og finder nye måder at præsentere Mindcore på.
 • Du er god til at kommunikere på både dansk og engelsk.
 • Du er godt i gang med din bacheloruddannelse eller i begyndelsen af din kandidatuddannelse inden for grafisk design, marketing, eller noget lignende.

Du får

 • En arbejdsplads, der glæder sig enormt meget til, at du kommer som en hvirvelvind med nye kreative input til anderledes måder at brande og markedsføre både Mindcore og vores services på.
 • En arbejdsplads, hvor vi betyder noget for hinanden, arbejder tæt sammen, giver hinanden løbende feedback, gode grin og pjat, arbejder intenst, og hygger med kage, kaffe og en kold fredagsøl.
 • Vi forstår vigtigheden i dit studie, og sørger for, at du til hver en tid kan tilpasse dit studie til de timer, du er hos os. Og så ser vi frem til de timer, du kan tilbringe med os på kontoret.

Om Mindcore

Mindcore er et specialiseret IT-konsulenthus, der blev stiftet i 2018 af fire partnere. Vi er 40 passionerede kollegaer og vi bliver stadig flere. Som Microsoft-hus hjælper vi nogle af Danmarks største virksomheder med rådgivning omkring Modern Workplace, Cloud, sikkerhed og IT-Transformationer.

Vi har en flad organisation med højt til loftet, og så giver vi plads til privatliv og forskellighed, ligesom vi hjælper og støtter hinanden på tværs af specialer. Det skal nemlig både være sjovt og lærerigt at gå på arbejde.

Vi har fokus på det hele menneske og prioriterer at hygge os sammen til vores årlige sommerfest, julefrokost eller andre spontane indslag, ligesom vi altid runder ugen af med et slag bordfodbold, nintendo switch eller corn hole til vores uformelle fredagsbar.

Vores kontor er en del af Lottenborghus, et større kontorfællesskab i Kgs. Lyngby tæt på centrum og med gode S-togsforbindelser.

Og så tilbyder vi en god kantineordning og en konkurrencedygtig lønpakke. 

Kontakt

Er du interesseret i andre jobs

Projektleder

Som Mindcores nye projektleder bliver du ansvarlig for at drive komplekse IT-implementeringsprojekter med orkestrering af hele projektets livscyklus.

Forretningskonsulent

Som Mindcores nye Forretningskonsulent bliver du ansvarlig for at løfte den forretningsmæssige værdi af vores tekniske leverancer.

Microsoft 365 sikkerhed

Som Mindcores nye Microsoft 365 Sikkerhedskonsulent bliver du ansvarlig for at rådgive kunderne samt at implementere og optimere deres Microsoft/Office 365 sikkerhedsprodukter.