Forretningskonsulent

Brænder du for at lave forretningsanalyser af komplekse, tekniske problemstillinger og kan du lave assesments af kundernes infrastruktur, der bygger bro mellem forretningens overordnede målsætning og IT? Hos Mindcore tilbyder vi muligheden for at arbejde med nogle af Danmarks mest interessante kunde-cases på tværs af industrier. Du bliver en del af et konsulenthus i vækst, der allerede beskæftiger nogle af branchens dygtigste specialister.

Rollen hos Mindcore

Som Mindcores nye Forretningskonsulent bliver du ansvarlig for at løfte den forretningsmæssige værdi af vores tekniske leverancer. Det gør du ved hjælp af tilpassede analyser og assesments af kundernes eksisterende og ofte komplekse infrastruktur med fokusområder som transformationsprocesser, governance, compliance, GDPR og sikkerhed.

Med din solide forretningsforståelse og dine konceptuelle, tekniske kompetencer, tilvejebringer du indsigter og anbefalinger til konkrete optimeringsmuligheder, der hjælper kunderne til at træffe de rette beslutninger på et oplyst grundlag. I forlængelse heraf driver du de komplekse IT-implementeringsprojekter med orkestrering af hele projektets livscyklus. Det er derfor vigtigt, at du også har en solid projektlederbaggrund med i bagagen.

Du bliver en betroet sparringspartner for kundernes forskellige stakeholdere i IT såvel som for den øvrige del af forretningen. Som bindeled mellem kunden og Mindcores tekniske leverance-team, arbejder du derfor med et naturligt fokus på kvalitet, hvor du tilsikrer, at projektets fremdrift er synligt for alle relevante stakeholdere. Dine arbejdsopgaver kan derfor sammenfattes til:

• Udformning af analyser og assesments på baggrund af virksomhedsopdrag, herunder bl.a. transformationsanalyser, sikkerhedsanalyser og analyser af komplekse, tekniske problemstillinger
• Konsekvensberegning af kundernes forskellige optioner
• Orkestrering af tværorganisatorisk samarbejde med interessenter hos kunden og den tekniske styregruppe i Mindcore
• Udarbejdelse af projektplan i samarbejde med den tekniske styregruppe
• Projektstyring med orkestrering af hele projektets livscyklus
• Afholdelse af statusmøder
• Tilsikring af kvalitet i leverancer/overholdelse af tidsfrister
• Resursestyring
• Dokumentation og synliggørelse af projektets fremdrift
• Projektforankring hos kunden
• Kontinuerlig udvikling af Mindcores projektmodeller i tæt samarbejde med Mindcores øvrige projektledere

Om dig

Du er en dygtig Forretningskonsulent og erfaren projektleder, der har konkret erfaring med analyser og assesments af komplekse IT-projekter, hvor du egenhændigt har kortlagt og orkestreret implementering af større transformationsprojekter i rollen som leverandør.

Mere specifikt forestiller vi os at du:

• Kommer med en længere, videregående uddannelse
• Er certificeret projektleder 
• Repræsenterer +10 års erfaring som forretningskonsulent/projektleder, herunder min. 3-5 års erfaring fra IT-projekter
• Har en bred konceptuel forretningsforståelse
• Har stærke kommunikative egenskaber
• Har solid erfaring med C-level stakeholder management
• Har erfaring med at samarbejde med et bredt kompetencemiks at tekniske specialister
• Har skabt dokumenterbare resultater med analyse og assesment af komplekse IT-projekter
• Arbejder professionelt på dansk og engelsk i skrift og tale

På det personlige plan hviler du i din faglighed med en naturlig gennemslagskraft, hvilket betyder, at du let opnår tilslutning til dine forskellige projekter. Du er imødekommende og udviser overblik, ligesom du bevarer roen i pressede situationer.

Du arbejder struktureret og systematisk med en stor ærekærhed omkring kvaliteten af egne og teamets leverancer. Du tænker i helheder uden at miste blikket for projektets delmål, og du tror på at ægte værdi kommer fra et åbent og ærligt samarbejde med kunder såvel som kollegaer.

Endelig er du en empatisk kollega med en god energi og en positiv tilgang til opgaver, kunder og kollegaer, og du motiveres af at blive en del af et konsulenthus i vækst med høj faglighed, hvor medarbejderne anerkendes som virksomhedens vigtigste resurse.

Om Mindcore

Mindcore er et specialiseret IT-konsulenthus, der blev stiftet af fire partnere i 2018. Virksomheden beskæftiger mere end 25 konsulenter og er i fortsat vækst. Som Microsoft Guldpartner bistår vi nogle af Danmarks største virksomheder med komplekse løsninger relateret til virksomhedens kerneinfrastruktur herunder services som modern workplace, sikkerhed/compliance, infrastruktur og transformationer.

Vores team består af tunge arkitekter, dygtige specialister og erfarne forretningskonsulenter, der alle sætter en ære i at levere godt og højt specialiseret arbejde. Kulturen i Mindcore er præget af en flad og uformel struktur med højt til loftet og mennesket i centrum. Det betyder, at vi giver plads og rum til privatliv og forskelligheder, ligesom vi hjælper og støtter hinanden på tværs af specialer.

Kontakt

Er du interesseret i andre jobs

Azure Infrastruktur

Som Mindcores nye konsulent bliver du ansvarlig for at designe, implementere og ikke mindst optimere kundernes infrastrukturløsninger i Azure.

Projektleder

Som Mindcores nye projektleder bliver du ansvarlig for at drive komplekse IT-implementeringsprojekter med orkestrering af hele projektets livscyklus.

Konsulent, Microsoft 365

Som Mindcores nye Microsoft 365 Konsulent bliver du ansvarlig for at rådgive kunderne samt at implementere og optimere deres Microsoft/Office 365 produkter.