Webinar: Kom i gang med Microsoft Modern Management – den 1. juni

Webinar: Kom i gang med Microsoft Modern Management – den 1. juni

Webinar: Kom i gang med Microsoft Modern Management - den 1. juni

Hvorfor skal du deltage i dette webinar?
Modern Management handler om at understøtte en sikker og dynamisk arbejdsplads for dine medarbejdere og deres primære arbejdsredskab – klienten og alle de systemer og applikationer medarbejderne bruger hver eneste dag. De moderne styringsprincipper bygger på at sikre en arbejdsplads, hvor arbejdet ikke foregår på en bestemt lokation, men kan udføres hvor som helst, når som helst, sikkert og produktivt.

Men hvordan kommer man i gang, i en virkelighed med on-premise løsninger, cloud muligheder og en i øvrigt kompleks virkelighed?

Det får du svaret på ved at deltage på webinaret, hvor Mattias Melkersen fra Mindcore viser vejen. Han får både forklaret, hvad det hele drejer sig om og givet håndgribelige anbefalinger til at komme i gang, og så kommer han til at snakke om eksempler fra organisationer, der har opnået øget værdi ved at gå i retning af moderne klienthåndtering.

Så hvad kommer vi egentligt til at tale om på webinaret?

  • Konkrete eksempler fra organisationer
  • Hvad er Modern Management egentligt?
  • Hvorfor skal din organisation overveje, at investere i Modern Management?
  • Vær sikker på, at du overvejer de rigtige ting fra starten
  • Hvad gør du, hvis din virksomhed ikke er klar til en fuld cloud løsning?
  • Hvordan du kommer rigtigt igang

Hvem er webinaret for?
Webinaret henvender sig bredt – både til teknikeren der vil have mere indsigt i området og til beslutningetageren, der ønsker overblikket for, hvordan man kommer rigtigt i gang. Du kunne f.eks. være infrastrukturchef, IT Systemadministrator, Modern Workplace manager, CIO / IT-chef eller cloud arkitekt.

Når du har tilmeldt dig vores webinar, vil du efterfølgende modtage en kalenderinvitation med link til webinaret, der afholdes via Microsoft Teams.

Webinaret er helt gratis.


Webinaret afholdes også tirsdag den 10. juni fra kl. 10.00 – 11.00. Tilmeld her

 

Dato/Tidspunkt
01/06/2021
9:00 am - 10:00 am

Booking

Booking er lukket for dette event