MINDCORE TECH MØDE – torsdag den 5. marts

MINDCORE TECH MØDE – torsdag den 5. marts

Vi afholder Mindcore Tech Møde, hvor fokus er Microsoft Windows Virtual Desktop og Azure AD. Vi går i dybden med mulighed for at styre adgangen til virtuelle maskiner via Azure AD. Sammen med jer udveskler vi erfaringer og skaber grundlag for en stærk faglig dialog.

Dagens tema

Dagens tema er Microsoft Azure AD – identitet og sikkerhed. Vi vil bl.a. drøfte:

  • Windows Virtual Desktop – Udrul og skaler Windows 10, Office 365 og applikationer i Azure så brugerne altid har en arbejdsplads ved hånden.
  • Azure AD Connect cloud provisioning – Vi kan nu synkronisere med yderligere AD domæner ud over vores default domæne brugt med Azure AD connect.
  • Azure AD authentication for Azure virtual machines – Mulighed for at styre adgangen til vores virtuelle maskiner via Azure AD og samtidig udnytte f.eks. Azure Role-Based Access Control (RBAC) og Azure AD Conditional Access.

Dagens program

15.00 – 15.15: Ankomst og introduktion

15.15 – 17.30: Michael Nielsen og Lars Lohmann Blem præsenterer og diskuterer dagens emner

17.30 – 18.30: Tech sparring, bordfodbold og en bid mad for de interesserede

Målgruppe

Mødet er målrettet IT-professionelle med interesse for Azure AD og Office 365 cloud relaterede emner samt folk der generelt arbejder med disse områder i deres organisation, eller forventer at komme til det.

Tilmelding

Tilmelding er gratis. Har du ikke selv mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende invitationen videre til en kollega.

Der er begrænset plads, så tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Dato/Tidspunkt
05/03/2020
3:00 pm - 6:30 pm

Sted
Frydenlundsvej 30, Vedbæk, Danmark, 2950

Booking

Booking er lukket for dette event