MINDCORE TECH MØDE – 7. NOVEMBER

MINDCORE TECH MØDE – 7. NOVEMBER

it sikkerhedskonsulent

Så er vi klar med vores næste Mindcore Tech Møde, hvor fokus er på Microsoft Infrastruktur og Sikkerhed, og hvor vi går i dybden med konkrete tekniske emner, giver inspiration, udveksler erfaringer og skaber grundlag for en god faglig dialog.

Dagens tema
Dagens tema er Azure og Teams. Vi vil bl.a. drøfte:

  • Windows Virtual Desktop – Udrul og skaler Windows 10, Office 365 og applikationer i Azure så brugerne altid har en arbejdsplads ved hånden.
  • Azure Bastion – Etabler sikker og problemfri RDP-adgang til dine Azure virtuelle maskiner direkte gennem Azure Portalen, uden at benytte offentlige IP adresser.
  • Teams og dynamiske grupper – Styr adgangen til jeres teams med dynamiske grupper ved hjælp af ekstra attributter i Azure AD eller on-premise AD.

Dagens program
14.00 – 14.15: Ankomst og introduktion
14.15 – 16.30: Michael Nielsen og Lars Lohmann Blem præsenterer og diskuterer dagens emner
16.30 – 17.30: Tech sparring, bordfodbold og en bid mad for de interesserede

Målgruppe
Mødet er målrettet IT-professionelle der er interesseret i Azure AD og Office 365 cloud relaterede emner, samt folk der arbejder med disse områder i deres egen organisation, eller forventer at komme til det. 

Tilmelding
Tilmelding er gratis. Har du ikke selv mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende invitationen videre til en kollega.

Der er begrænset plads, så tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Dato/Tidspunkt
07/11/2019
2:00 pm - 5:30 pm

Sted
Frydenlundsvej 30, Vedbæk, Danmark, 2950

Booking


Luk menu