Assistent til HR Partner

Er du drevet af at skabe det rette match mellem menneske og virksomhed, og vil du arbejde professionelt med tiltrækning og udvikling af talenter? Så tilbyder vi muligheden for at starte karrieren inden for HR og rekruttering allerede på studiet.

I Mindcore får du......

…Muligheden for at koble din teoretiske viden om rekruttering, HR og organisationer med hands-on erfaring i et specialiseret Microsoft Konsulenthus. Vi tager din udvikling alvorlig, og vi sørger for, at du får en grundig oplæring i vores rekrutteringsprocesser.

Rollen som HR assistent hos Mindcore

Som konsulenthus er det afgørende for vores succes, at vi kan tiltrække og fastholde branchens dygtigste kandidater. Derfor har vi brug for en ambitiøs HR assistent, der kan hjælpe os med denne vigtige opgave.

Dit primære ansvar bliver at tilsikre en god og kontinuerlig dialog med vores eksisterende kandidatnetværk, men også at lave målrettede søgninger på Linkedin, hvor du identificerer nye, interessante talenter som du screener på telefon/teams.

Da vi samarbejder med en dygtig rekrutteringspartner på udvalgte stillinger, vil du ligeledes få konkret erfaring med eksternt bureausamarbejde. Du får altså et solidt kendskab til hele kandidatrejsen fra jobopslag til kontraktindgåelse.

Selvom dit primære fokus vil ligge på rekruttering, vil du også stifte bekendtskab med HR i et bredere perspektiv herunder, pre-, on- og off-boarding, hvor du vil få en supporterende rolle. Du vil referere direkte til Mindcores HR Business Partner, der også vil være din daglige sparringspartner.

Dine arbejdsopgaver inkluderer (ej udtømmende):

 • At etablere og følge op på dialoger med Mindcores eget kandidatnetværk
 • At identificere og kontakte nye, dygtige kandidater bl.a. vha. søgninger på Linkedin (du får en udvidet rekrutteringslicens til dette formål)
 • At identificere og kontakte nyudannede talenter, herunder etablere en god dialog med relevante uddannelsesinstitutioner på eksempelvis karriedage
 • At uddarbejde relevant materiale til rekrutteringsformål (jobpost, foto/video-content til hjemmeside og SoMe)
 • At hjælpe med at vedligeholde relevante doukumenter som kontraktbilag og medarbejderhåndbøger
 • At hjælpe med at arrangere og afholde diverse medarbjderevents, der understøtter fastholdelse og udvikling af vores kollegaer
 • At bidrage med idégenerering til udvikling af vores HR og rekrutteringsprocesser, herunder dele ny viden fra dit studie
 • At hjælpe med øvrige ad hoc-opgaver relateret til HR

Om dig

Du er formentlig i slutningen af din bachelor eller starten af din kandidat. Du er nysgerrig, ambitiøs og energisk, og du trives i et miljø med høj puls, ligesom det falder dig naturligt at tage initiativ, byde ind og tage ansvar. Du tør at udfordre og du bidrager med egne synspunkter, ligesom du arbejder selvstændigt, målrettet og idérigt med dine opgaver.

Mere specifikt forestiller vi os at du:

 • Er sidst på din bachelor eller starten af din kandidat, hvor du studerer HRM eller lignende
 • Har relevant erfaring fra en tilsvarende stilling med fokus på rekruttering og/eller HR (dette er dog ikke et krav)
 • Har kendskab til Linkedin som rekrutteringsværktøj eller er indstillet på at lære det
 • Har grundlæggende kendskab til brugerfladen i diverse sociale medier og kan producere simpelt indhold til employer branding formål
 • Taler og skriver flydende på dansk og engelsk
 • Har grundlæggende kendskab til Microsoft Office pakken

Om Mindcore

Mindcore er et specialiseret IT-konsulenthus, der blev stiftet i 2018 af fire partnere. Vi er 35 passionerede kollegaer og vi bliver stadig flere. Som Microsoft-hus hjælper vi nogle af Danmarks største virksomheder med rådgivning omkring Modern Workplace, Cloud, sikkerhed og IT-Transformationer.

Vi har en flad organisation med højt til loftet, og så giver vi plads til privatliv og forskellighed, ligesom vi hjælper og støtter hinanden på tværs af specialer. Det skal nemlig både være sjovt og lærerigt at gå på arbejde.

Vi har fokus på det hele menneske og prioriterer at hygge os sammen til vores årlige sommerfest, julefrokost eller andre spontane indslag, ligesom vi altid runder ugen af med et slag bordfodbold, nintendo switch eller corn hole til vores uformelle fredagsbar.

Vores kontor er en del af Lottenborghus, et større kontorfællesskab i Kgs. Lyngby tæt på centrum og med gode S-togsforbindelser.

Og så tilbyder vi en god kantineordning og en konkurrencedygtig lønpakke

Kontakt

Er du interesseret i andre jobs

Projektleder

Som Mindcores nye projektleder bliver du ansvarlig for at drive komplekse IT-implementeringsprojekter med orkestrering af hele projektets livscyklus.

Forretningskonsulent

Som Mindcores nye Forretningskonsulent bliver du ansvarlig for at løfte den forretningsmæssige værdi af vores tekniske leverancer.

Microsoft 365 sikkerhed

Som Mindcores nye Microsoft 365 Sikkerhedskonsulent bliver du ansvarlig for at rådgive kunderne samt at implementere og optimere deres Microsoft/Office 365 sikkerhedsprodukter.