Sikkerhedsguide

Er du også overvældet over omfanget af Microsoft 365 sikkerhedsfunktioner, så er du bestemt ikke den eneste!

På #microsoftignite2021 var der igen i år stor fokus på IT sikkerhed. Corona-pandemien har medført, at flere og flere af os arbejder hjemmefra, hvilket har tvunget mange virksomheder til at forlade den gamle tankegang om perimeteren som den sikre skanse og i stedet fokusere på zero-trust princippet hvor sikring af den enkelte brugers identitet, brugerens arbejdsstation og virksomhedens data er i fokus.

Vi har skrevet en kort guide til Microsoft 365 sikkerhed, som forhåbentligt kan give dig konkret indspark til, hvordan du kan komme videre med området. Guiden indeholder også forslag til en kort fokuseret workshop som vi kan gennemføre sammen med din organisation.

Download vores guide link

Guide

Microsoft Modern Management

Microsoft Modern Device Management, Autopilot, Intune, Endpoint Manager … er du usikker på hvordan du kommer i gang eller mangler du bare et overblik? Vi

Guide

Azure Virtual desktop

Har I behov for IT arbejdsplader, der er lettere at supportere? Azure Virtual Desktop er mindre kompleks at supportere end eksisterende on-premise løsninger (altså løsninger