Sikkerhedsguide

Er du også overvældet over omfanget af Microsoft 365 sikkerhedsfunktioner, så er du bestemt ikke den eneste!

På #microsoftignite2021 var der igen i år stor fokus på IT sikkerhed. Corona-pandemien har medført, at flere og flere af os arbejder hjemmefra, hvilket har tvunget mange virksomheder til at forlade den gamle tankegang om perimeteren som den sikre skanse og i stedet fokusere på zero-trust princippet hvor sikring af den enkelte brugers identitet, brugerens arbejdsstation og virksomhedens data er i fokus.

Vi har skrevet en kort guide til Microsoft 365 sikkerhed, som forhåbentligt kan give dig konkret indspark til, hvordan du kan komme videre med området. Guiden indeholder også forslag til en kort fokuseret workshop som vi kan gennemføre sammen med din organisation.

Download vores guide link

Guide

Microsoft Sentinel

Microsoft Sentinel er en skalerbar, Cloud-baseret, Security Information og Event Management (SIEM) og Security Orchestration, Automation og Response (SOAR) løsning. Sentinel leverer intelligent sikkerheds analyser

Guide

Sikre filer med Teams for Education

Sådan sætter du Teams for Education og Office 365 op til sikker og tryg brug Microsoft Teams for Education anvendes i stor stil på skoleområdet

Guide

Microsoft Defender for Identity

Microsoft Defender for Identity integrerer med Active Directory og  overvåger enheder og brugeres adfærd, ændringer i gruppemedlemskab samt brug af privilegeret adgang og analyserer disse

Guide

Defender for Endpoint

Microsoft Defender for Endpoint leverer beskyttelse til organisationens enheder ved at forhindre, opdage, undersøge og reagere på avancerede trusler. Beskyttelsen omfatter intelligent genkendelse af forestående

Guide

Microsoft Endpoint Manager

Microsoft Endpoint Manager (Intune og Autopilot) er Microsofts svar på modern cloud baseret klienthåndteringModerne styringsprincipper bygger på at sikre den dynamiske arbejdsplads, hvor arbejde ikke